پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 251620 تاریخ : 1395/09/23-17:43:48
,14,
ایران به دنبال کسب سهم از بازار خروجی 100 میلیون نفری گردشگری چین

ایران به دنبال کسب سهم از بازار خروجی 100 میلیون نفری گردشگری چین

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بر تلاش برای برای کسب سهم گردشگری ایران از بازارخروجی 100 میلیون نفری چین با اهتمام در ایجاد نگاه مشترک و بهره مندی از تمامی ظرفیت ها تاکید کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل ازسازمان میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری،  مرتضی رحمانی موحد در کارگاه تخصصی "آشنایی با ویژگی ها و فرصت های بازار گردشگری چین" که با حضور نمایندگانی از بخش خصوصی و سازمان های دولتی مرتبط در سالن سبز مجموعه نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد افزود: چین یکی از کشورهای مهم مورد هدف بازار گردشگری ایران است که باید بتوانیم سهم خود از این بازار را به درستی تبین و از آن بهره برداری کنیم.

وی گفت: چین به عنوان یک کشور بزرگ و پرجمعیت از اهمیت فراوانی برخوردار است و در بازار گردشگری دارای اهمیت و جایگاه فراوانی است که با برنامه ریزی مناسب باید بتوانیم از این فرصت به نحو مطلوب استفاده کنیم.

وی با بیان خصوصیات بازار گردشگری چین و موقعیت این کشور در صنعت گردشگری افزود: چین، در صدرکانون های تاثیر گذار در حوزه گردشگری قرار دارد و هم در ورودی و خروجی و نیز در زیر ساخت های گردشگری از وضعیت بسیار مناسبی برخوردار است.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه با تشریح مهمترین خصوصیات گردشگران چینی اضافه کرد: چین سالانه بیش از 100 میلیون نفر گردشگر خروجی دارد که با برنامه ریزی مناسب و با اهتمام در ایجاد نگاه مشترک بایستی بتوانیم حداقل یک درصد این خروجی را به عنوان سهم ایران کسب کنیم.

وی افزود: خوشبختانه ایران دارای جاذبه های فراوان گردشگری و تنوع اقلیمی مناسب و نیز برخوردار از ظرفیت های فرهنگی، تاریخی و طبیعی است که این ظرفیت ها در کنار خصلت مهم مهمان نوازی ایرانیان می تواند بستر مناسبی برای توسعه گردشگری و جذب گردشگران خارجی باشد.

رحمانی موحد ادامه داد: البته اعتقاد داریم که ظرفیت های موجود در ایران که از تنوع بالایی نیز برخوردار هستند باید به محصول تبدیل شوند چراکه در حال حاضر بین ظرفیت و محصول فاصله است و باید بتوانیم این فاصله را پرکنیم.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه گفت: در حال حاضر چینی ها همواره در طول سال هزینه ای را به عنوان هزینه سفر پیش بینی و این موضوع در سبد سفر آنان قرار گرفته است که با برنامه ریزی مناسب می توانیم از این فرصت و ظرفیت به وجود آمده در چین استفاده و شاهد کسب حداقل یک درصد از سهم بازار خروجی 100 میلیون نفری چینی ها باشیم.

وی در ادامه با بیان اینکه بررسی های صورت گرفته نشان می دهد گردشگران چینی در سفر به کشورهای مختلف به موضوع خرید سوغات اهمیت می دهند و به شکل مطلوبی خرید می کنند افزود: یکی از موضوعاتی که در تهیه و تدوین بسته های سفر برای گردشگران چینی باید در نظر بگیریم این است که صنایع دستی و سوغات ایرانی به عنوان محصولاتی زیبا و با کیفیت به گردشگران چینی معرفی کنیم.

گفتنی است در ادامه این کارگاه تخصصی که به مدت یک روز برگزار می شود، نمایندگان بخش خصوصی وکارشناسان دستگاه های مرتبط دولتی در پنل های تخصصی به بررسی وضعیت صنعت گردشگری چین و راهکارهای افزایش گردشگران چینی می پردازند.

  



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 206
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران