به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت , « مهدی کرباسیان » در نشست خبری چهارمین کنفرانس بینالمللی آلومینیم ایران با بیان این مطلب ، افزود : آلومینیم ارزش افزوده بالایی دارد و از سویی کشورمان دارای نعمت خدادادی گاز است بطوریکه اولین ذخیره گازی دنیا محسوب می شویم.
رییس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمیدرو ) یادآور شد : امروزه نقش آلومینیم در دنیا رو به فزونی است بطوریکه رقیب جدی برای فولاد وکاربرد آن به دلیل سبکی و مقاومت آن در وسایل نقلیه و ماشین آلات می شود.
وی بابیان اینکه توسعه صنعت آلومینیم در دستور کار ایمیدرو قرار دارد ، افزود : اکنون شمش تولیدی الومینیم سه واحد اصلی در این بخش حدود 350 هزار تن است تا میزان یک و نیم میلیون تن زمینه سرمایه گذاری در این صنعت تا افق 1404وجود دارد .
کرباسیان در ادامه خاطر نشان کرد : تولید فعلی آلومینیم کشور کافی نیست و می بایست از آخرین فن آوریها و یافته های علمی دنیا در این خصوص بهره مند شویم.
« مجید پور عطار » مدیر عامل شرکت آلومنیم ایران ( ایرلکو) در این نشست خبری گفت: مرکز تحقیقات آلومینیم ایران با حمایت ایمیدرو، چهارمین کنفرانس بینالمللی آلومینیم ایران (IIAC 2016) در روزهای 22 و 23 اردیبهشت ماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار میکند.
وی هدف از برگزاری این کنفرانس را تمرکز بر صنعت رو به رشد آلومینیم ایران دانست.
مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) افزود: از جمله مهمترین موضوعانی که در چهارمین کنفرانس بینالمللی آلومینیم ایران به آنها پرداخته خواهد شد میتوان به فرصتهای سرمایهگذاری خارجی گسترده در صنعت آلومینیوم ایران، آلومینیوم و بازارهای مربوط به آن، پیشرفتهای آتی در تولید آلومینیوم و کاربردهای آن، تکنولوژی احیای آلومینیوم، مواد خام، ریختهگری و انجماد، خواص مکانیکی و شکلدهی، بازیابی و محیط ریست، متالورژی پودر، نانوتکنولوژی، عملیات حرارتی، جوشکاری و اتصال، مواد کامپوزیتی، مواد دیرگداز، خوردگی و مهندسی سطح، شبیهسازی و اتوماسیون و مدیریت مصرف انرژی در صنایع آلومینیوم اشاره کرد.
وی هدف کنفرانسهای بینالمللی آلومینیم را ارائه و بحث پیرامون پیشرفتهای اخیر در مورد آلومینیم است که تمامی جنبههای تولید، فراوری، ساخت، ساختار و خواص و کاربردهای مهندسی آلومینیم همچنین تمرکز بر صنعت رو به رشد آلومینیم ایران و سراسر جهان است.
به گفته پور عطار ؛کارگاههای آموزشی و جلسات فناوری نیز با همکاری شرکتها و سازمانهای داخلی و بینالمللی برگزار میشود.
همچنین در این جلسه ، منصور سلطانیه دبیر علمی چهارمین کنفرانس بینالمللی آلومینیم ایران گفت: علاوه بر این در نمایشگاه جانبی کنفراس ، آخرین محصولات و دستاوردهای شرکتهای داخلی و خارجی عرضه میشود.
سلطانیه با بیان اینکه در حاشیه برگزاری چهارمین کنفرانس بین المللی آلومینیم ایران چهار کارگاه آموزشی با حضور 7 مدرس داخلی و خارجی برگزار خواهد شد، افزود : در این کارگاههای آموزشی به موضوعاتی نظیر:عملیات سطحی و آندایزینگ آلومینیوم (دو روزه به زبان انگلیسی) توسط دکتر جودی ام. رانج و دکتر دالا باربا، تکنولوژی احیای آلومینیوم (یک روزه به زبان انگلیسی) توسط پروفسور هارلد اویه، تکنولوژی اکستروژن آلومینیوم (یک روزه به زبان فارسی) توسطدکتر عباس بهرامی و دکتر علیرضا ایوانی؛
نگرشی نوین بر ریختهگری آلیاژهای آلومینیوم (قطعهریزی- شمشریزی) (یک روزه زبان فارسی)توسط دکتر مهدی میراسماعیلی و مهندس سیامک فتحی پرداخته می شود.