به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، وی از جمله فعالان و مدیران شناخته شده و باسابقه فناوری اطلاعات در کشور است. شورای سیاستگذاری نمایشگاه، با توجه به سوابق حکیمجوادی در این صنعت، وی را به عنوان دبیر علمی سمینار هوش مصنوعی برگزید.
بانکداری دیجیتال و هوشمندسازی بانکها در دنیای امروز بدون بهرهگیری از هوش مصنوعی مقدور نیست. این مفهوم، به عنوان یکی از ترندهای موثر فناوری در کانون توجه صنایع مالی و بانکی جهان قرار گرفته است.
موضوع هوش مصنوعی در ایران هنوز در ابتدای مسیر خود قرار دارد. برای بهرهگیری از این روند رو به رشد در صنعت بانکداری و پرداخت، بخش خصوصی باید توانایی ارائه خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی را داشته باشد. همچنین آمادهسازی اذهان مدیران بانکها برای استفاده از این خدمات جدید نیز ضروری است.
بررسی ابعاد، اجزا و اضلاع این موضوعات با حضور صاحبنظران داخلی و خارجی، هدف اصلی
سمینار هوش مصنوعی محسوب میشود.
محورهای این سمنیار عبارتند از جایگاه هوش مصنوعی، به عنوان یک روند نوظهور فناوری در صنعت بانکداری و پرداخت دنیا، بررسی تطبیقی میزان بهرهگیری سیستم بانکی و مالی دنیا و ایران از این تکنولوژی، واکاوی هزینهها، فواید و آثار بهرهگیری از تکنولوژی هوش مصنوعی و نقد عملکرد شرکتهای ارائهکننده راهحلها و ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی.
این سمینار روز پنجشنبه بیست و چهارم آبان ماه در حاشیه ITE 2018 برگزار میشود. مرکز فابا موعد برگزاری چهارمین نمایشگاه تراکنش ایران را 22 تا 24 آبان سال جاری و محل آن را بوستان گفتوگو، تعیین کرده است.