پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 593066 تاریخ : 1400/10/25-14:49:17
,10025,
امضای تفاهم نامه همکاری بیمه

در «رویداد تبادل فناوری صنعت بیمه» رخ داد؛

امضای تفاهم نامه همکاری بیمه "ما" با دانش بنیان ها

شرکت سهامی بیمه "ما" در راستای تحقق چشم انداز تبیین شده؛ رهبر ارزش آفرین صنعت بیمه و پیشرو بودن در بازار و نفوذ در بازارهای بین المللی بیمه دنیا و با توجه به تاکید و حمایت مدیرعامل و هیات مدیره شرکت مبنی بر شناسایی نیازهای هر یک از مشتریان و کاهش پیچیدگی و ساده سازی عملیات با استفاده از راه حل های ابتکاری و بکارگیری فن آوری های نوین و ارائه خدمات بیمه ای در سریع ترین زمان ممکن در «رویداد تبادل فناوری صنعت بیمه» حضور یافته و تفاهم نامه همکاری با شرکت های دانش بنیان منعقد کرد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بیمه "ما"، «رویداد تبادل فناوری صنعت بیمه» با همکاری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با حضور رئیس کل بیمه مرکزی، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، دبیرکل سندیکای بیمه گران، دکتر بهاری فر رئیس هیات رییسه سندیکای بیمه گران و مدیرعامل شرکت سهامی بیمه "ما" و تعدادی از مدیران عامل شرکت های بیمه و مدیران ارشد صنعت در محل ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد تا با توسعه همکاری صنعت بیمه و شرکت های دانش بنیان، گامی در جهت رفع نیاز های شرکت های بیمه و توسعه این بازار برداشته شود.

بر اساس این گزارش، دکتر بهاری فر مدیرعامل و عضو هیات مدیره بیمه "ما" ، تنوع بخشی به محصولات با تکیه بر فناوری های نوین از قبیل تلمتیکس، اینترنت اشیاء، بلاک چین، کلان داده و غیره درصدد سرعت بخشیدن به ارائه خدمات را هدف اصلی حضور در رویدادهای فناورانه دانست و خاطرنشان کرد: با عنایت به رشد تکنولوژی و تغییرات اکوسیستم زندگی دیجیتال جامعه، شرکت های بیمه ملزم به ورود به حوزه های تکنولوژیک بوده و این امر با مهاجرت از مدل های سنتی به غیر سنتی کسب و کار و با تمرکز بر حضور پررنگ تر شبکه فروش، اتخاد سیاست داده محوری و توجه به نیاز های مشتری شکل می گیرد.

وی افزود: ضمن هم اندیشی و مبادله تجربیات و همچنین افزایش تعاملات صنعت بیمه و شرکت های دانش بنیان در «رویداد تبادل فناوری صنعت بیمه»، نیازهای فناورانه خود را طی فاز های اجرایی رویداد اعلام و ضمن برگزاری نشست های مشترک B2B در حوزه های ذکرشده، پس از بررسی، شناسایی و انجام مذاکرات متعدد با شرکت های دانش بنیان، تفاهم نامه همکاری انتفاع از محصول نرم افزاری سامانه هوشمند مدیریت دفتر کار نمایندگان را به امضا رساندیم.

رئیس کل بیمه مرکزی دراین رویداد، ضمن مبارک شمردن ورود صندوق نوآوری و شکوفایی به صنعت بیمه افزود : صنعت بیمه زمینه مناسبی برای ورود شرکت های دانش بنیان است. در صنعت بیمه حوزه های بکری وجود دارد که تاکنون کسی به آن ورود نکرده است. باید برای این مهم تلاش شود تا شرکت های دانش بنیان به زمینه های ناشناخته صنعت بیمه وارد شوند.

وی خاطر نشان کرد: متاسفانه آحاد جامعه با صنعت بیمه آشنایی ندارند و تصور می کنند که ماهانه هزینه ای پرداخت می کنند و در نهایت با مشکلاتی می توانند بخشی از خسارت خود را دریافت کنند. این تصور در حالی در جامعه وجود دارد که تا پایان سال، 110 هزار میلیارد تومان بیمه نامه صادر خواهیم کرد و بیش از 100هزار میلیارد تومان نیز پرداخت خسارت خواهیم داشت.بازگشت سرمایه این صنعت در کشور 200 میلیارد تومان است که باید حداقل 3 برابر این میزان باشد. یعنی هدف ما در صنعت بیمه باید بالای 600 میلیارد تومان باشد تا باعث شود شرکت های دانش بنیان و نوآور، علاقه مند برای حضور در این صنعت باشند.

دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران نیز در این رویداد طی سخنانی، با بیان اینکه چهار وظیفه برای نقش مدیران تعریف شده است که شامل «هدایت و راهبری»، «برنامه ریزی»، «سازماندهی» و «نظارت» می شود گفت: اما در مدیریت نوین، وظیفه جدید دیگری با عنوان «نوآوری و خلاقیت» تعریف شده است.

سید محمد کریمی با تاکید بر اینکه نوآوری عامل مهمی است که انسان با بهره گیری از امکانات می تواند راهکارهایی را برای توسعه ارائه دهد، گفت: جوانان و شرکت های دانش بنیان از این ویژگی برخوردار هستند و بر این اساس با تشکیل معاونت فناوری در نهاد ریاست جمهوری اقدام به استعدادیابی و پرورش جوانان شده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در سخنانی با اشاره به اقداماتی که در حوزه صنعت بیمه توسط صندوق آغاز شده است گفت: در حال حاضر مشکلات و چالش هایی در صنعت بیمه وجود دارد که می توان از ظرفیت دانش بنیان ها برای رفع آن بهره برد، درحالی که حداکثر استفاده صنعت بیمه از ظرفیت این شرکت ها، در بخش کوچک فروش بیمه است.

معاون توسعه صندوق نوآوری نیز با اشاره به برگزاری رویداد تبادل فناوری صنعت بیمه خاطر نشان کرد: در این رویداد ما با همکاری بیمه مرکزی و 7 شرکت بیمه، 17 نیاز فناورانه در این حوزه را شناسایی و استخراج کردیم و از سوی دیگر 600 شرکت دانش بنیان توانمند در این حوزه ها شناسایی شدند.

ملکی فر ادامه داد: برای اطلاع رسانی عمومی برای همه شرکت ها اقدام به انتشار فراخوانی کردیم و در نهایت 181 درخواست مذاکره از سوی 70 شرکت به ما ارسال شد.

گفتنی است در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از دستاوردهای شرکت های بیمه و شرکت های دانش بنیان برگزار شد و بیمه "ما" با برپایی غرفه، به معرفی محصولات خود پرداخت.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 198
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران