پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 307794 تاریخ : 1396/08/09-16:37:13
,8,
امضای تفاهمنامه همکاری میان بورس کالای ایران و هند

در حاشیه کیش اینوکس 2017 صورت گرفت؛

امضای تفاهمنامه همکاری میان بورس کالای ایران و هند

تفاهمنامه همکاری میان بورس کالای ایران و بورس کالایی و مشتقه ملی هند در حاشیه کیش اینوکس 2017 به امضا رسید که دقایقی پیش برای نخستین بار یک هزار تن قیر تولیدی شرکت نفت جی از طریق وب سرویسی که مقدمه راه اندازی سکوی مشترک معاملاتی بین دو بورس است، مورد مبادله قرار گرفت.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ این تفاهمنامه جهت تسهیل معاملات کالایی بین دو کشور از طریق سکوی مشترک معاملاتی بین بورس کالایی ایران و هند منعقد شد که امروز در مرحله نخست این تفاهمنامه، امکانی ایجاد شده است تا تجار دو کشور از طریق وب سرویسی به طور مستقیم قیمت های کشف شده قیر را بر روی تابلوی بورس های خود ببینند.

در همین راستا دقایقی پیش دو هزار تن قیر تولیدی شرکت نفت جی از طریق این وب سرویس در مقابل دیدگان معامله گران و تجار هندی قرار گرفت و در استقبال آنها یک هزار تن از محصول ایرانی توسط تجار هندی خریداری شد.

حامد سلطانی نژاد، مدیرعامل بورس کالای ایران در مراسم امضای تفاهمنامه با بورس کالایی و مشتقه ملی هند گفت: ایده همکاری مشترک با بورس کالایی هند ریشه در شکایاتی دارد که تجار بزرگ هندی از دریافت قیر بی کیفیت از بازار ایران را داشتند این در حالی است که قیر تولید شده در ایران به خصوص در دو شرکت نفت جی و پاسارگاد از بالاترین کیفیت در سطح جهانی برخوردار است.

وی افزود: در این راستا و در طول چند ماه گذشته مذاکراتی بین این دو بورس صورت گرفت و مقرر شد دو تیم نرم افزاری از بخش آی تی هر دو بورس، کارگروهی تشکیل دهند تا زیرساختهای لازم برای شکل گیری سکوی معاملاتی مشترک ایجاد شود.

سلطانی نژاد اظهار داشت: دستاورد این کارگروه به وجود آمدن وب سرویسی است که کالاهای هر دو بورس به صورت جداگانه روی صفحه وب برای هر دو بورس به نمایش درآورد.

مدیرعامل بورس کالای ایران گفت: به واسطه وجود این وب سرویس تاجران هندی و ایرانی می توانند به شکل مستقیم درفضایی که قیمت عادلانه تر کشف شده و کیفیت تضمین می گردد جزئیات و روند معاملات کالاهای مورد مبادله را مشاهده کنند.

در ادامه این مراسم نیز راجش سینها، مدیرعامل بورس الکترونیک کالایی هند گفت: این تفاهمنامه آغاز راه ارتباط با بورس کالای ایران است و پس از عملیاتی شدن این وب سرویس، در مسیر راه اندازی کامل سکوی مشترک قدم برمی داریم.

وی افزود: هند واردات پر حجمی از قیر ایران را به خود اختصاص می دهد و از طرفی محصولات غذایی نظیر برنج نیز به ایران وارد می کند که امیدوارم به زودی بتوانیم عمده واردات و صادرات دو کشور را از طریق سکوی معاملات مشترک و با تضمین قیمت و کیفیت محصولات ازطریق دو بورس کالایی انجام دهیم.  



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 250
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران