به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از شاتا؛ «جعفر محمودی» در نشست خبری افزود: پیرو ابلاغ آیین نامه فعالیت سامانه تدارکات الکترونیکی دولت و در راستای اجرای فاز دوم سامانه مذکور در دستگاههای اجرایی کشور، تمامی دستگاههای مشمول برگزاری مزایده در کشور شامل دستگاههای ملی، ستاد وزارتخانه ها و دستگاههای اجرایی مستقر در تهران باید تمامی مزایده های اموال منقول خود را از تاریخ پانزدهم تیرماه سالجاری منحصراً در بستر سامانه مزایده های الکترونیکی دولت به نشانی www.setadiran/eauc انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه تخطی از این موضوع خلاق قانون خواهد بود تصریح کرد: در حال حاضر این مهم در خصوص اموال منقول دولتی خواهد بود و فعلا شامل زمین و معدن نمی شود.
به گفته محمودی؛ در حال حاضر 330 دستگاه مشمول استفاده از شرایط این سامانه می شوند و تا کنون 25 دستگاه مزایده گر ثبت نام کرده که مراحلآموزش 10 دستگاه دولتی انجام شده است.
وی ضرورت آموزش، اخذ گواهی الکترونیکی از دفاتر اسناد رسمی و آشنایی با مراحل ثبت نام دراین سامانه را از شروطی ذکر کرد که مزایده گران و مزایده گزاران باید به آن توجه داشته باشند.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی درادامه با تاکید بر افزایش سرعت اطلاع رسانی در زمینه انجام مزایده های دستگاههای دولتی یادآور شد: پیش از این مزایده گران باید از طرق مختلف یا جراید کثیر الانتشار و روزنامه نسبت به انجام مزایده ها آگاهی پیدا می کردند که با اجرای این روش و با مراجعه به سایت ستاد می توانند از فهرست تمامی مزایده ها دستگاههای دولتی به دلیل الزام و وظیفه قانونی مطلع شوند.
وی، افزایش کارایی سیستم مزایده ، کاهش تعداد پرسنل، گسترش حیطه اطلاع رسانی برگزاری مزایده ها در تمامی نقاط کشور،ارتقاء سرعت و سهل الوصول بودن دسترسی به اطلاعات ، افزایش درآمدهای دولت از محل مزایده ها را از مزایای استفاده از این روش ذکر کرد.
محمودی همچنین از انجام مراحل طراحی موضوع مناقصات نیز دراین سیستم خبرداد و گفت: این موضوع در حال برنامه ریزی، تشریح فرایند و تکمیل نقطه نظرات کارشناسان است که پیش بینی می کنیم فاز اول آن را برای پانزدهم مرداد ماه سالجاری اغاز کنیم .