پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 178248 تاریخ : 1394/12/26-12:50:56
,1,17,
اقدام مثبت بانک اقتصادنوین در برگزاری جشنواره نقد صنعت بانکداری زمینه ساز رشد خواهد شد

رئیس کل بانک مرکزی:

اقدام مثبت بانک اقتصادنوین در برگزاری جشنواره نقد صنعت بانکداری زمینه ساز رشد خواهد شد

برگزیدگان نخستین جشنواره نقد صنعت بانکداری با محوریت بانک اقتصادنوین با حضور دکتر ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی، دکتر علی دیواندری رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بهرام فتحعلی رئیس هیات مدیره و حسن معتمدی مدیرعامل بانک اقتصادنوین و جمعی از مدیران عامل بانک‌های خصوصی و دولتی و نمایندگان رسانه‌های معرفی شدند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین دکتر ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در این مراسم گفت: اقدام مثبت بانک اقتصادنوین در برگزای جشنواره نقد صنعت بانکداری، زمینه ساز رشد نظام بانکی خواهد شد.

وی با تقدیر از برگزارکنندگان جشنواره افزود: بانک اقتصادنوین اقدامی نوآورانه و کار مثبتی انجام داده که برای تحقق اهداف نظام بانکداری موثر خواهد بود.
وی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌های بانک‌ها در زمان تحریم و نگرانی مردم در خصوص معضلات اقتصادی بخصوص در زمان تحریم‌ها؛ نتوانستیم محدودیت‌ها را به طور منطقی تشریح کنیم.
دکتر سیف از فعالان حوزه روابط عمومی و همکاران حوزه اطلاع‌رسانی بانک مرکزی خواست که در زمینه انتشار اخبار و مسائل در این حوزه تلاش ویژه‌ای کنند.
رئیس کل بانک مرکزی افزود: اقدام مثبت بانک اقتصادنوین برای شنیده شدن نقدها با نگاه تیزبینانه و معرفی نقاط ضعف و تبدیل آن به قوت قابل تقدیر است و به طور حتم اینگونه برنامه‌ریزی‌ها برای ارتقاء سطح کیفی عملکرد بانک‌ها و خدمت‌رسانی صحیح به عموم مردم موثر خواهد بود.
وی ادامه داد: باید بررسی کرد که مردم چه قضاوتی در زمینه عملکرد دستگاه‌ها دارند و بعد از گذشتن از مسیر شناخت خواسته‌ها و انتقادات باید در جهت رفع کاستی‌ها و رسیدگی به مطالبات به حق مردم تلاش کرد.
دکتر سیف در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه باید بررسی شود که نظام بانکداری چه پدیده‌ای است؛ گفت: نظام بانکی ویژگی‌هایی دارد که سایر دستگاه‌ها فاقد آن هستند. به طور مثال بیشترین مراجعات مردمی با بانک‌ها است و کمتر کسی پیدا می‌شود که با بانک سروکار نداشته باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه بانک‌ها در معرض دید جامعه هستند؛ جفا خواهد بود که نقد نشود و اطلاع‌رسانی صحیح صورت نگیرد.
سیف ادامه داد: حتی نقدها و شکایت‌های تکراری را نباید نادیده گرفت و باید مسائل مطرح شده را طبقه بندی کرد و اطلاعات درست را مورد بررسی قرار داد.
وی تصریح کرد: اگر رسانه‌ها دست به قلم شوند و مجموعه بانک مرکزی را مورد نقد قرار دهند کار ارزشمندی انجام شده است و این مجموعه از این موضوع استقبال خواهد کرد.
سیف گفت: یکی از میراث‌های نقد این خواهد بود که خودمان را برای پاسخگویی آماده کنیم. اگر شرایطی برای پاسخگویی به نقد فراهم کنیم و آن را وظیفه بدانیم دومین قدم را برای رشد و ایجاد زمینه برای رشد و ارتقاء مجموعه خود فراهم کرده‌ایم. تردیدی نیست که نقد زمینه ساز رشد خواهد بود.
وی با اظهار اینکه فضا را مثبت و روبه گسترش می‌بینم؛ افزود: اعتقاد دارم بعد از گذشت 2 ماه از برجام؛ نظام بانکی تحرکات لازم را داشته است. انتظار میرود مدیران عامل بانک‌ها اقدامات صورت گرفته در نظام بانکی را توضیح دهند و برنامه‌های خود را تشریح کنند. 
مدیرعامل بانک اقتصادنوین نیز در این مراسم گفت: استقبال رسانه‌ها از جشنواره نقد صنعت بانکداری غیرمنتظره بود و بیش از آنچه انتظار داشتیم مقاله به جشنواره ارسال شد.
حسن معتمدی در مراسم اختتامیه جشنواره نقد صنعت بانکداری که در محل کتابخانه ملی ایران برگزار شد؛ افزود: پیش‌بینی می‌شد تا 100 مقاله به جشنواره ارسال شود اما بسیار بالاتر از این رقم را شاهد بودیم.
رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره ادامه داد: رسانه‌ها عملکرد سیستم بانکی را به عنوان یک آینه به نمایش می‌گذارند به همین دلیل جشنواره نقد صنعت بانکداری با محوریت بانک اقتصادنوین برگزار شد و مورد استقبال قرار گرفت.
مدیرعامل بانک اقتصادنوین اظهار کرد: بانک با همه اقشار و آحاد جامعه در ارتباط است و باید منابع محدود را جمع آوری و در اختیار تقاضاهای بسیار زیادی که وجود دارد؛ قرار دهد.
معتمدی گفت: هیات داوران جشنواره و همچنین شورای سیاست‌گذاری کمک کردند تا این جشنواره به خوبی برگزار شود، اگر چه به دلیل اینکه نخستین جشنواره در این زمینه است؛ خالی از اشکال نیست.
وی افزود: این جشنواره از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران؛ نظام بانکی و همچنین اصحاب رسانه مورد استقبال قرار گرفت.
رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره با اعلام آمادگی در خصوص پذیرش پیشنهادات برای برگزاری هر چه بهتر این جشنواره در سال‌های آتی تصریح کرد: انتظار داریم با کمک بانک مرکزی و همچنین اساتید حوزه رسانه؛ جشنواره نقد صنعت بانکداری را در سال‌های آینده نیز برگزار کنیم.
در ادامه این مراسم متن بیانیه داوران جشنواره توسط دکتر مجید رضاییان رئیس هیات داوران جشنواره قرائت شد ضمن اینکه فاطمه فروزان دبیر جشنواره نیز جزییات متن نخستین جشنواره نقد صنعت بانکداری با محوریت بانک اقتصادنوین را تشریح کرد.
در ادامه نتایج آرای هیات داوری "نخستین جشنواره نقد صنعت بانکداری با محوریت بانک اقتصادنوین در بخش‌های ششگانه به شرح زیر معرفی شد:
بخش نقش نظام بانکی در توسعه اقتصادی کشور- با تاکید بر بخش‌های تولید و سرمایه گذاری:
رتبه اول: مرتضی اکبری از روزنامه دنیای اقتصاد با اثر ضرورت افزایش سرمایه بانک‌ها؛ چرا چگونه
رتبه دوم: میلاد محمدی از نشریه تازه‌های اقتصاد با اثر تعریف جدیدی از دارایی‌های سمی
رتبه سوم: محسن شمشیری از روزنامه تعادل با اثر ارزیابی 430 کارشناس از عملکرد نظام بانکی 
بخش نقش نظام بانکی در بازار سرمایه: 
رتبه اول: احسان شمشیری از روزنامه تعادل با اثر بازار پول از تعادل خارج شده و نقش بانک‌ها
رتبه دوم: مینا ساعتچی از خبرگزاری ایرنا با اثر شفاف‌سازی آمار نقدینگی و هجمه منتقدان علیه بانک مرکزی
رتبه سوم: حسن لطفی از سایت مشرق با اثر 300 هزار میلیارد نقدینگی و سیل ویرانگر
با تقدیر از طاهره شاهوردی با مقاله علمی مشکلات سیستم ارزی ایران و راه حلی برای یکپارچه سازی
بخش نقش نظام بانکی در توسعه خدمات نوین و مشتری محوری:
رتبه اول: محسن جندقی از سایت بانک مردم با اثر آیا اقتصادنوین، نوین است؟
رتبه دوم: رضا کربلایی از روزنامه همشهری با اثر ردیابی 6 غیرمجاز در 8 ایستگاه کسب مجوز
رتبه سوم: رضا امامی از بورس نیوز با اثر روخوانی یک سناریوی قدیمی با حضور 3 مدعی
بخش نقش نظام بانکی در حوزه فرهنگی و ایفای مسئولیت اجتماعی:
رتبه اول: مولود پاکروان از نشریه تجارت فردا با اثر بانک هراسی شبکه‌ای
رتبه دوم: محمد کاظم از نشریه اقتصاد و نمایشگاه با اثر لیزینگ سبز؛ توسعه و حفاظت پیادار از محیط زیست
رتبه سوم: سروش صاحب فصول از خبر آنلاین با اثر آثار اجتماعی فرهنگ انحلال و ورشکستگی
بخش بررسی آثار سیاست‌ها، قوانین و متغیرهای بیرونی بر نظام بانکی 
رتبه اول: احسان شمشیری از روزنامه تعادل با اثر بازار پرچمداران امنیتی شدن سیستم بانکی 
رتبه دوم: علی طهماسبی از نشریه تجارت فردا با اثر میزان تطبیق پذیری ساختار بانکی با مقررات بانکی 
رتبه سوم: علی دوستی موسوی از روزنامه جام جم با اثر این دور باطل را تکرار نکنید
بخش چشم انداز نظام بانکی در دوران پسا تحریم:
در این رشته برگزیده‌ای معرفی نشد اما مقاله آرین رضایی از سایت دنیای بانک با اثر چرخش اعتباری بانک‌ها در پسا تحریم مورد قدردانی قرار گرفت.
در بخش رادیو و تلویزیون اثر علی البرزی با عنوان روزی پاک مورد قدردانی قرار گرفت.
 

  متن سخنرانی سرکار خانم فاطمه فروزان دبیر نخستین جشنواره نقد صنعت بانکداری (Size = 17824 Byte, Downloads = 24)
  متن بیانیه هیات داوران نخستین جشنواره نقد صنعت بانکداری (Size = 20229 Byte, Downloads = 22)

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 202
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران