پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 585439 تاریخ : 1400/05/02-14:01:41
,17,
افزایش 43 درصدی هزینه خانوارها/ بهداشت و درمان 44 درصد گران شد

افزایش 43 درصدی هزینه خانوارها/ بهداشت و درمان 44 درصد گران شد

خانوارهای ایرانی نسبت به سال گذشته به طور متوسط افزایش بیش از 43 درصدی هزینه در خرید کالا و خدمات مورد نیاز خود داشته اند.

به گزارش بانک و صنعت، بررسی جزئیات تورمی که اخیرا مرکز آمار برای تیرماه سال جاری اعلام کرد نشان داد که شاخص های تورم سالانه و ماهانه به روند افزایشی ادامه داده است اما تورم نقطه به نقطه که به نوعی نشان دهنده جریان افزایش هزینه خانوارها در مقایسه با مدت مشابه سال قبل است اندکی کاهش داشت. با این وجود همچنان رشد 43.6 درصدی افزایش هزینه خانوارها نسبت به پارسال مشهود است.

آنچه از آمار بر می آید تمامی کالا و خدمات مورد نیاز و مصرفی مردم نسبت به خرداد امسال و تیرماه پارسال و همچنین در دوره 12 ماهه منتهی به تیرماه یعنی سه شاخص اصلی تورم افزایش دارد و هیچ کالایی با کاهش قیمت مواجه نبوده است.


گرانی روغن همچنان درصد است


در بین اقلام مصرفی، خوراکی ها و آشامیدنی ها بالغ بر 57 درصد گران شده است که در بین آن ها گروه روغن و چربی ها با 109.4 درصد در صدر قرار دارد. البته این گروه کالایی چندین ماه است که افزایش قیمت قابل توجهی نسبت به قبل داشته و در مقاطعی بالغ بر 130 درصد نیز رشد داشته است.

افزایش قیمت بالایی 50 درصدی قیمت نیز در بسیاری از اقلام دیده می شود،گوشت قرمز و سفید با 53.8، گوشت قرمز و گوشت ماکیان 51.3، ماهی ها و صدف داران 71.5، شیر، پنیر و تخم مرغ 66.1، سبزیجات 72.7، شکر، مربا، عسل و شیرینی 65.6، چای، قهوه و کاکائو 76.6 و یا در سایر گروه ها مبلمان و لوازم خانگی با 59.6 و هتل و رستوران با 62.3 از جمله اقلامی هستند که افزایش قیمت بالای 50 درصد دارند.


بهداشت و درمان در بین بیشترین گرانی ها

در فاصله اردیبهشت تا تیرماه بیشترین افزایش قیمت کالا مربوط به هتل و رستوران با 6.8، بهداشت و درمان 6.3 و میوه و خشکبار با 6.5 درصد است.


حوزه بهداشت و درمان در شرایطی در بین بیشترین تورم ماهانه قرار گرفته که نسبت به تیرماه سال گذشته هزینه های این بخش برای مردم بالغ بر 44 درصد بوده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 209
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران