این تفاهم نامه همسو با عمل به مسئولیت اجتماعی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و به منظور افزایش کمی و کیفی فرصت های اشتغال فراگیران دوره های یادشده در مشاغل تکنسینی پیمانکاران، توسعه زمینه های همکاری مشترک آموزشی، علمی، پژوهشی و فناوری در حوزه فعالیت شرکت و برای رسیدن به رشد و توسعه اقتصادی و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود و نیز هم افزایی و استفاده از ظرفیت های متقابل در گستره استان های واقع در مناطق عملیاتی امضا شد.
تقویت زمینه اجرای قانون الزام فراگیری آموزش های فنی و حرفه ای و افزایش کمی و کیفی فرصت های اشتغال برای کارجویان عادی و مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره)، توسعه دانش فنی نیروهای کاردان (تکنسین) شاغل در شرکت های پیمانکار طرف قرارداد در پیمان های جدید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و افزایش سطح ایمنی پروژه های صنعت نفت به ویژه در مناطق همجوار تأسیسات شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب از اهداف این تفاهم نامه است.
احمد محمدی، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با بیان اینکه در بحث توسعه پایدار باید به سه ضلع اقتصاد، جامعه و محیط زیست به شکل متوازن بپردازیم، اظهار کرد: در مسئولیت اجتماعی نیز ضرورت دارد از کمک مستقیم به سمت توانمندسازی حرکت کنیم و این تفاهم نامه گام مهمی در همین راستاست.
وی گفت: مناطق نفت خیز جنوب همواره و به ویژه در دو سال اخیر بر حوزه مسئولیت اجتماعی تمرکز ویژه ای داشته و برای نخستین بار در تاریخ صنعت نفت به پروژه های توسعه میدان های مناطق نفت خیز پیوست مسئولیت اجتماعی الحاق شده است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب افزود: در کنار کار شبانه روزی همکاران ما که با هدف تولید پایدار و بی وقفه انرژی و درآمد کشور انجام می شود، صنعت نفت و مناطق نفت خیز جنوب باید تربیت و تأمین هدفمند نیروی انسانی از جوامع محلی را در کنار مهارت آموزی لازم، پیگیری کنند تا به هدف والای توانمندسازی نائل شود. اقدام های مانند تفاهم نامه حاضر با همین هدف انجام شده است.
محمدی ضمن قدردانی از مشارکت سازمان فنی و حرفه ای و کمیته امداد امام خمینی(ره) ابراز امیدواری کرد که با کمک آنها این تفاهم نامه منشاء خیر و برکت برای کارجویان و جوانان ساکن در استان های نفت خیز جنوب و جنوب غرب کشور و به ویژه مناطق محروم واقع در مناطق نفت خیز باشد.