پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 305298 تاریخ : 1396/07/10-12:53:41
,8,
افزایش سرمایه‌ بانک‌ها، اصلاح حسابداری ترازنامه بود

حسینی:

افزایش سرمایه‌ بانک‌ها، اصلاح حسابداری ترازنامه بود

بسیاری از بانک‌هایی‌ که مجوز گرفته‌اند بانک‌های قدرتمندی نیستند و توانایی فعالیت در سطح بین‌المللی را ندارند. حضور بانک‌های ایرانی در فعالیت‌های بین‌المللی نیازمند سرمایه‌ بالایی است که به غیر از چند بانک‌ ایرانی، بقیه بانک‌ها چنین سرمایه‌ای ندارند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، مستخدمین حسینی گفت: با توجه به کمبود سرمایه باید بازنگری‌هایی باید در جهت تداوم فعالیت برخی از بانک‌ها صورت پذیرد. بانک‌های کوچک با سرمایه اندک نمی‌توانند هیچ نقشی در اقتصاد کشور ایفاء کنند و جز یک وضعیت تخریبی حاصل دیگری ندارند.

 حیدر مستخدمین‌حسینی در پاسخ به این پرسش که آیا تاسیس بانک‌های جدید برنامه تجمیع بانک‌ها را زیر سوال نمی‌برد؟ اظهار داشت: بانک‌های فعلی‌ما (دولتی و خصوصی) از کمبود سرمایه رنج می‌برند. هر چند در سال نود و پنج دولت توانست نظر مجلس را جلب کند تا از مابه‌التفاوت تسعیر نرخ ارز سرمایه بانک‌های دولتی را افزایش دهد اما این حرکت باعث ورود پول جدید به بانک‌ها نشد.

وی‌ ادامه داد: در این میان تنها یک اصلاح حسابداری در تراز بانک‌ها صورت گرفت که سرمایه بانک‌ها افزایش یافت تا بانک‌ها بتوانند با منابع آن فعالیت‌های جدیدی را برای جامعه و اقتصاد کشور ایجاد کنند.

مستخدمین حسینی با بیان این که یکی‌ از مهم‌ترین معضلات بانک‌ها جذب سرمایه است، تصریح کرد: بانک‌های خصوصی‌‌ نیز در جذب سرمایه چندان موفق عمل‌نکرده‌اند و سرمایه متناسب با فعالیت‌های اقتصادی کشور که همراه با موفقیت اقتصادی باشد نداشته‌اند.

وی گفت: با توجه به کمبود سرمایه باید بازنگری‌هایی باید در جهت تداوم فعالیت برخی از بانک‌ها صورت پذیرد. بانک‌های کوچک با سرمایه اندک نمی‌توانند هیچ نقشی در اقتصاد کشور ایفاء کنند و جز یک وضعیت تخریبی حاصل دیگری ندارند.

وی افزود: ضروری است بانک مرکزی و دولت با یک نگرش جدید به سرمایه بانک‌ها برای هدایت آنها به سوی ادغام، تلاش کنند. با یک مکانیسم صحیح و درست اقدام به ادغام بانک‌ها کند.

این کارشناس‌ بانکی‌خاطر نشان کرد: یک بانک با شرایط نامناسب افتاده را نباید با یک بانک پیشتاز ادغام کنند و در کنار هم قرار دهند. هر چند تعداد بانکها زیاد است اما باید به درستی تعیین تکلیف شوند و وضعیت سرمایه آنها مشخص ‌شود تا بانک‌های قدرتمند و بزرگی را شکل بگیرد. 

مستخدمین حسینی افزود: بسیاری از بانک‌هایی‌ که مجوز گرفته‌اند بانک‌های قدرتمندی نیستند و توانایی فعالیت در سطح بین‌المللی را ندارند. حضور بانک‌های ایرانی در فعالیت‌های بین‌المللی نیازمند سرمایه‌ بالایی است که به غیر از چند بانک‌ ایرانی، بقیه بانک‌ها چنین سرمایه‌ای ندارند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 205
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران