پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 212896 تاریخ : 1395/05/11-11:12:35
,8,
افزایش تعامل نهاد ناظر با بازار در دوره جدید بورس

کارشناس بازار سرمایه :

افزایش تعامل نهاد ناظر با بازار در دوره جدید بورس

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: با تغییرات انجام شده در سازمان بورس انتظار می رود تعامل نهاد ناظر با بازار در دوره جدید از قبل نیز بیشتر و بهتر باشد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، علیرضا باغانی با اشاره به تغییرات اخیر سازمان بورس گفت: تعامل نهاد ناظر با بازار در دوره شاپور محمدی می‌تواند حتی از دوره محمد فطانت نیز بیشتر و بهتر باشد.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: هر چند فطانت اینک به عنوان رئیس سابق سازمان بورس و اوراق بهادار و پنجمین مدیر بازار پس از انقلاب شناخته می شود و کارهای زیادی از او انتظار می رفت، اما جا انداختن نقش سازمان بورس به عنوان یک ناظر در بازار سهام شاید مهمترین دستاورد وی بود.

وی در خصوص عملکرد رئیس پیشین سازمان بورس اذعان داشت: درباره عملکرد 20 ماهه او می توان به حل مناقشه سه ساله نرخ خوراک پتروشیمی ها و فرمولی شدن نرخ گذاری خوراک، تمدید مهلت کیفی سازی پالایشگاه ها، تقویت بازار بدهی و تمرکز تامین مالی در بازار سهام(حدود 2 ملیارد دلار تامین مالی در حدود 6 ماه) و مسائلی از این دست اشاره کرد.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: زمانی که فطانت سکان رهبری بورس را پذیرفت نرخ سود بانکی بورس 22 درصد بود و بازرا سهام در شرایط رکودی بسر می برد و بازگشایی پالایشگاهها نیز یکی از مشکلات اصلی پیش روی وی در کوتاه مدت بود.

وی همچنین در خصوص رئیس جدید سازمان بورس اظهار داشت: شاپور محمدی برای بازار سرمایه نام آشنایی است که نخستین مدیرعاملی بورس انرژی را هم در کارنامه خود دارد.

باغانی با باین این که همانگونه که اشاره شد تعامل نهاد ناظر با بازار در دوره وی می تواند حتی از دوره محمد فطانت نیز بیشتر و بهتر باشد افزود: تقریبا هیچ تنش رسانه ای خاصی از او دیده نشده و بیشتر سعی کرده که خود را آهسته و پیوسته و با اصول تا بالاترین سطوح مدیریتی در اقتصاد و بازار بالا بکشد.

وی اضافه کرد: چون بخش قابل توجهی از مدیران فعلی سازمان بورس و اوراق بهادار و البته بدنه سازمان از دوره صالح آبادی در این نهاد مانده اند، تغییرات گسترده مدیریتی در بورس بعید به نظر می رسد مگر در پست های مهم و کلیدی تر حتی در بورس ها با وجود وی، احتمال ابقا و ارتقا بیشتر از تغییرات است.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: رئیس جدید سازمان بورس همانند فطانت به بازار بدهی اعتقاد ویژه ای دارد و به دنبال تحقق برنامه دولت برای تامین مالی 37 هزار میلیارد تومانی است.

وی با بیان این که وی همچنین به سرمایه گذاری بلند مدت در بورس اعتقاد دارد اذعان داشت: شاید برنامه هایی مثل تجدید ارزیابی دارایی ها و پوشش زیان شرکت ها از این محل را مورد توجه قرار ندهد.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: با این حال رسانه ها امیدوارند که از ظرفیتشان برای شناخت هرچه بیشتر بورس و ابزارهای آن به مردم بیشتر استفاده شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 178
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران