پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 280540 تاریخ : 1396/03/23-14:18:46
,8,
افت شاخص ها در بورس/ پالایشی ها شاخص کل را عقب راندند

افت شاخص ها در بورس/ پالایشی ها شاخص کل را عقب راندند

بازار سرمایه امروز (دوشنبه) با ریزش شاخص ها همراه بود به شکلی که شاخص کل با افت 306 واحدی در پایان معاملات به 79 هزار و 564 واحد رضایت داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، در معاملات امروز بازار سرمایه بیش از 354 میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش 764 میلیارد و 80 میلیون ریال در 30 هزار و 881 نوبت مبادله شد.

امروز همه شاخص های اصلی بازار سرمایه همانند شاخص اصلی کاهش داشتند؛ شاخص قیمت (وزنی - ارزشی) که در آن ارزش سهام شرکت های بزرگ اثر بیشتری بر شاخص می گذارد 103 واحد و شاخص کل (هم وزن) که در آن تفاوتی میان شرکت های بزرگ و کوچک در محاسبه شاخص کل وجود ندارد و 59 واحد کاهش را ثبت کردند.
شاخص قیمت (هم وزن) که بیانگر سطح عمومی قیمت سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس است، امروز نیز 45 واحد عقبگرد داشت و شاخص آزاد شناور که بیانگر آن بخش از سهام شرکتهاست که قابل معامله در بورس باشد، 310 واحد افت کرد.
همچنین در حالی که شاخص بازار اول که به شرکت هایی اختصاص دارد که از نظر سرمایه، سود آوری و درصد سهام آزاد شناور، شرایط بهتری دارند، 223 واحد کاهش را به ثبت رساند، شاخص بازار دوم بورس تهران 615 واحد به عقب رفت.
امروز نمادهای شبندر (پالایش نفت بندرعباس)، فارس (صنایع پتروشیمی خلیج فارس)، شتران (پالایش نفت تهران)، شپنا (پالایش نفت اصفهان)، خپارس (پارس‌ خودرو)، رمپنا (گروه مپنا)، آپ (آسان پرداخت پرشین) و وبملت (بانک ملت) بیشترین تاثیر را بر شاخص کل داشتند و با افت خود، شاخص ها را در بازار سرمایه قرمز کردند.

عقبگرد شاخص فرابورس
فرابورس نیز در معاملات امروز روند کاهشی در پیش گرفت به شکلی که شاخص کل 7.10 واحد ریزش کرد و به عدد 897 واحد رسید.
ارزش معاملات در این بازار به 804 میلیون و 742 میلیون ریال بسنده کرد که نتیجه داد و ستد 296 میلیون و 127 هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله بود که در 28 هزار و 352 نوبت معامله شد.
در معاملات فرابورس نمادهای مارون (پتروشیمی مارون)، ذوب (سهامی ذوب آهن اصفهان)، میدکو (هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه)، شاوان (پالایش نفت لاوان)، ارفع (شرکت آهن و فولاد ارفع)، بکهنوج (تولید برق ماهتاب کهنوج)، کوثر (بیمه کوثر) و اپرداز (آتیه داده پرداز) ریزش داشتند و بیشترین اثر منفی را بر شاخص آیفکس گذاشتند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 204
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران