وی از کاهش ورودی آب به سدهای این استان خبر داد و افزود: همه این ها نشان می دهد که در سال جاری با خشکسالی رو به رو هستیم و باید بهره وری صحیح از منابع آبی و مدیریت مصرف داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان با اشاره به طرح های مختلف آبرسانی به شهرستان گرگان گفت: طرح آبرسانی به گرگان نیز مولفه های بسیاری دارد که تا ابتدای تابستان امیدوار هستیم بتوانیم دو حلقه چاه را به مدار برسانیم؛ سه چاه هم قبلا در منطقه فاضل آباد حفر شده که مشکل تجهیز دارد و به علت نوسانات شدید قیمت ها رغبت پیمانکاران برای اجرای طرح کم است.
وی در ادامه اظهار کرد: سد آقدکش نیز از طرح های مهم شهرستان آق قلا برای کنترل سیلاب است که فاز یک آن که شامل انحراف سیلاب و انتقال بوده، 70 درصد اجرایی شده و امیدوار هستیم با تزریق اعتبارات و کمک نمایندگان در افزایش اعتبارات، در سال جاری به اتمام برسد.
حسینی افزود: سد وشمگیر نیز که بیش از 51 سال از عمر بهره برداری آن می گذرد، پر از رسوب بوده و برای اینکه کشاورزان بتوانند از آن همچنان استفاده کنند نیاز به علاج بخشی دارد که برای سال جاری اعتبار نسبتا مناسبی به آن تخصیص داده شده است.
استفاده از بودجه های تنش آبی برای استان
"غلامرضا منتظری" نماینده مردم شهرستان های گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با بیان اینکه مسئولیت شما در شرکت آب منطقه ای در تامین نیازآبی شرب و کشاورزی و ... با توجه به کاهش بارش ها و کمبود منابع آبی در استان بسیار سخت و سنگین است، گفت: در بودجه 1400 ردیفی تحت عنوان تنش های آبی برای استان هایی مانند گلستان که با بحران آب مواجه هستند، تخصیص داده شده است که باید از این سهم برای کاهش مشکلات منابع آب استان استفاده شود.
وی افزود: سد میرداماد هم پاسخگوی تامین کامل آب شرب گرگان نیست و البته تلاش شرکت آب منطقه ای برای برداشتن گام های دیگری مانند استفاده از آب دریا در رفع مشکل شرب گرگان قابل تقدیر است که این موضوع در مرکز هم توسط نمایندگان در حال پیگیری است.