پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 226647 تاریخ : 1395/07/19-11:42:30
,5,
استفاده از توان داخلی در قراردادهای جدید نفتی اصل است

نماینده مجلس در واکنش به امضای نخستین قرارداد

استفاده از توان داخلی در قراردادهای جدید نفتی اصل است

نایب رئیس کمیسیون انرژی گفت: در شیوه نامه قراردادهای جدید نفتی براستفاده از توان و ظرفیت نیروها و شرکت های داخلی تاکید شده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، حسین امیری خامکانی با اشاره به امضای نخستین قرارداد توسعه میدان‌های یاران، مارون و کوپال به ارزش 2,2 میلیارد دلار میان شرکت ملی نفت و شرکت توسعه نفت و گاز پرشیا وابسته به گروه انرژی تدبیر زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تصریح کرد: سیاست‎های کلی نظام و دولت با سیاست‎های اقتصاد مقاومتی، تقویت بخش غیردولتی داخلی و استفاده از توان داخلی همسویی دارد و در شیوه‎نامه قراردادهای جدید نفتی براستفاده از توان و ظرفیت نیروها و شرکت های داخلی تاکید شده است.

نماینده مردم زرند و کوهبنان درمجلس شورای اسلامی، افزود: شرکت‎های خارجی برای حضور در ایران باید شریک داخلی داشته باشند.

وی گفت: استفاده از تجربه خوب بخش های دولتی و غیردولتی داخلی در عرصه تولید نفت نویدبخش افزایش تولید نفت و استفاده از ظرفیت متخصصان و شرکت‎های داخلی است.

نخستین قرارداد جدید نفتی با محوریت توسعه میدان مشترک یاران امروز (سه شنبه، 13 مهر ماه) با حضور بیژن زنگنه، وزیر نفت و غلامحسین نوذری، رئیس هیئت مدیره گروه توسعه انرژی تدبیر و محمد مخبر، رئیس ستاد اجرای فرمان امام (ره) میان غلامرضا منوچهری، معاون امور توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران و ناجی سعدونی، مدیر عامل شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا امضا شد.

شرکت توسعه نفت و گاز پرشیا (ستاد اجرایی فرمان امام (ره)) یکی از هشت شرکت ایرانی است که در فرایند تعیین صلاحیت شرکت‌های مستعد برای فعالیت اکتشاف و تولید (E&P) از سوی وزارت نفت صاحب صلاحیت تشخیص داده شده است.

افزون بر توسعه میدان مشترک یاران، اجرای فعالیت‌های ازدیاد برداشت به منظور افزایش ضریب بازیافت نفت در مخازن آسماری و بنگستان میدان کوپال و مخزن بنگستان میدان مارون نیز در قالب 2 قرارداد دیگر به شرکت نفت و گاز پرشیا واگذار شد.

شرکت ملی نفت ایران پیش از این اعلام کرده بود، شرکت‌های ایرانی مستعد برای فعالیت در قالب اکتشاف و تولید می توانند راهبری میدان‌های کوچک و متوسط را به عهده گیرند و در صورت نیاز از همکاری شرکت‌های خارجی در این زمینه استفاده کنند.

میدان مشترک یاران که توسعه آن در 2 بخش یاران شمالی و یاران جنوبی در دستور کار شرکت ملی نفت ایران قرار دارد، از میدان‌های مشترک منطقه غرب کارون است که فعالیت‌های توسعه ای بخش شمالی آن در قالب قرارداد بیع متقابل از سوی شرکت نفت و گاز پرشیا در حال اجراست و طرح تولید روزانه 30 هزار بشکه از آن در آستانه بهره برداری قرار دارد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 211
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران