به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، محسن صالحینیا در بخشنامهای به مدیران عامل شرکت شهرکهای صنعتی استانها متذکر شده است: در راستای تحقق اهداف عالیه وزارت صنعت، معدن و تجارت و در راستای سیاستهای ابلاغی مقام عالی وزارت مبنی بر نظارت مستمر بر امور واحدهای تولیدی و حل مشکلات آنان، لازم است در سطح شهرکها و نواحی صنعتی تابعه و در هماهنگی کامل با سازمان صنعت، معدن و تجارت و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، از تمامی ظرفیتهای موجود برای حل و فصل مشکلات واحدهای صنعتی به منظور حفظ وضعیت موجود تولید و اشتغال و درپی آن، ارتقاء توان تولید ملی در کشور استفاده شود.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ادامه این بخشنامه تصریح کرده است: بدیهی است علاوه بر تفویض اختیارات صورت گرفته و ظرفیتهای موجود در دستورالعملهای مربوطه، هیأت مدیره، معاونان، مدیران و آحاد کارکنان این سازمان نیز همه گونه همکاری لازم را به منظور تسهیل فضای کسب و کار فعالان اقتصادی کشور معمول خواهند داشت.
شایان ذکر است، در آغاز هفته جاری، وزیر صنعت، معدن و تجارت درپی ابراز خرسندی مقام معظم رهبری از پیگیری این وزارتخانه در حل مشکلات واحدهای تولیدی، در اقدامی دیگر طی ابلاغیهای از سازمانهای استانی خواسته بود تا در اسرع وقت، واحدهای صنعتی و تولیدی دارای مشکل را شناسایی و معرفی کنند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیاناتی در آستانه 13 آبان و در دیدار با دانشجویان و دانش آموزان با اشاره به سخنان چندی پیش وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر اینکه هرجا یک واحد صنعتی در آستانه تعطیلی قرار بگیرد، به کمک آن میرویم، فرمودند: این سخنان، عالی و خرسند کننده است و حالا باید پای این قول بایستند و دیگر مسئولان نیز همین گونه عمل کنند.
ابلاغ و دستور جدید وزیر صنعت، معدن و تجارت در واقع اقدام عملی دیگری برای حفظ وضعیت موجود تولید و اشتغال و متعاقب آن، ارتقاء سطح رونق تولید در کشور است.
در این ابلاغیه همچنین از معاونت امور صنایع و ستادهای تسهیل و رفع موانع تولید استانها خواسته شده است تا از تمامی ظرفیتهای خود برای حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی معرفی شده بدین منظور استفاده حداکثری کنند.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن هماینک با دارا بودن 498 شهرک و 318 ناحیه صنعتی و 3 منطقه ویژه اقتصادی درحال بهرهبرداری، 65 شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، 6 شهرک فنآوری، 37 مرکز خدمات فنآوری و کسب و کار، 2 مجتمع فنآوری اطلاعات و خدمات نرمافزاری، 80 هزار و 53 قرارداد منعقده و بهرهبرداری از 44 هزار و 432 واحد صنعتی و 2 هزار و 993 واحد کارگاهی، موجبات اشتغال مستقیم 897 هزار و 572 نفر را در سراسر کشور فراهم نموده است.