پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 585099 تاریخ : 1400/04/28-08:42:18
,13,
ارز آوری 16میلیون دلاری صادرات خاویار و گوشت ماهیان خاویاری

ارز آوری 16میلیون دلاری صادرات خاویار و گوشت ماهیان خاویاری

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات گفت: سال گذشته صادرات خاویار 6 میلیون دلار و صادرات گوشت ماهیان خاویاری 10 میلیون دلار برای کشور ارز آوری داشته است.

به گزارش بانک و صنعت، عیسی گلشاهی در حاشیه ششمین همایش ملی و نمایشگاه خاویار و صنایع وابسته با بیان اینکه بر اساس آخرین آمارهای رسمی تقریبا 45 درصد خاویار تولیدی در کشور صادر و 55 درصد نیز در بخش های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: از این 55 درصد بخشی به عنوان مصرف داخلی و بخش دیگر نیز به عنوان خاویار درجه دو و سه به مصارف بهداشتی و آرایشی می رسد.

وی ادامه داد: سال گذشته حدود 12 تن خاویار در کشور تولید و 4.5 تن آن صادر شد. همچنین بخشی از خاویار تولیدی نیز در فروشگاه های آزاد فرودگاهی به فروش رسید و از کشور خارج شد که ارز آوری بخش تجاری و مسافری صادرات آن برای کشور حدود 6 میلیون دلار بود.
معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات اضافه کرد:سال گذشته هزار تن گوشت خاویاری صادر شد که 10 میلیون دلار ارز آوری برای کشور داشت.
وی در ادامه افزود: قیمت خاویار بلوگا(فیل ماهی) در مزارع متوسط 10 میلیون تومان به ازای هر کیلو است و متوسط قیمت صادراتی آن از حدود 700 دلار تا حدود 1050 دلار بسته به نوع و کیفیت آن متغییر است.
به گفته وی جمع کل صادرات خاویار و گوشت ماهیان خاویاری حدود 16 میلیون دلار بوده است.
این مقام مسئول در سازمان شیلات به کشورهای هدف صادراتی خاویار ایران اشاره کرد و گفت: خاویار ایران به کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس، خاور دور، ژاپن و اتحادیه اروپا صادر می شود. مقصد گوشت ماهیان خاویاری ایران نیز روسیه، آذربایجان و اخیرا ارمنستان است.
گلشاهی همچنین از تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری برای سال 2021 خبر داد و گفت: پنج کشور حاشیه خلیج فارس حدود 10 سال است که براساس توافق بین المللی برای حفظ ذخایر ماهیان خاویاری، صید تجاری این ماهی ها را ممنوع کرده اند و این ممنوعیت برای امسال نیز تمدید شده است.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 203
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران