وی افزود: بر اساس این مصوبه، اولویت واگذاری زمین های مرغوب و دارای محدودیت در شهرک های صنعتی با شرکت های دانش بنیان خواهد بود تا دیگر صاحبان این شرکت ها مجبور به شرکت در مزایده برای دریافت زمین نباشند.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اضافه کرد: همچنین بر اساس این مصوبه، اراضی شهرک های صنعتی ایران به قیمت کارشناسی شده به صاحبان شرکت های دانش بنیان واگذار می شود و آنان از تقسیط درازمدت در پرداخت حق انتفاع زمین دریافتی در شهرک های صنعتی نیز برخوردار خواهند شد.
تخفیف 10 درصدی در پرداخت حق انتفاع زمین
رسولیان ادامه داد: در صورتی که صاحبان شرکت های دانش بنیان بتوانند واحد تولیدی خود را در زمین دریافت شده از شهرک های صنعتی در موعد مقرر یا زودتر از آن به بهره برداری برسانند، از تخفیف 10 درصدی در پرداخت حق انتفاع زمین نیز بهره مند می شوند.
وی اظهار امیدواری کرد در تعاملی که سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال 1399 داشته است، تسهیلات مالی ویژه برای واحدهای دانش بنیان از محل صندوق نوآوری و شکوفایی درنظر گرفته شود و این سازمان نیز بتواند در واگذاری زمین و تکمیل زیرساخت ها و تقویت تولید داخلی، به ویژه تولید دانش بنیان مشارکت مناسبی داشته باشد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، تولیدات دو واحد دانش بنیان "اسوه آسیا" و "توسکات" را که در زمینه تولید "سبد کامل محصولات ارتوپدی، ایمپلنت ستون فقرات، پودر و گرفت استخوانی سنتزی" و "برق، ترانسفورماتور و سوئیچگرهای گازی" فعالیت دارند، مطلوب ارزیابی کرد.
شایان ذکر است، بیش از 300 واحد تولیدی با اشتغالزایی برای بیش از 6 هزار نفر در 160 هکتار زمین شهرک صنعتی فناوری های برتر ماشین سازی مستقر شده اند که 15 واحد آن دانش بنیان هستند.