• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 806 تاریخ : 1390/04/15-00:00:00
,17,
5  هزار میلیارد تومان مالیات از مودیان دریافت شد

طی 3 ماه،

5 هزار میلیارد تومان مالیات از مودیان دریافت شد

رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور از دریافت 5 هزار میلیارد تومان مالیات در سه ماه نخست امسال خبر داد.

 علی عسکری در حاشیه بازدید از طرح دریافت اظهار نامه مالیاتی صاحبان وسایل نقلیه در اداره پست شهرری گفت: مالیات مودیان در مقایسه با مدت مشابه پارسال هزار و 200 میلیارد تومان افزایش داشته است.

وی درباره خود اظهاری مالیاتی مودیان افزود: پارسال 130 هزار اظهار نامه مالیاتی تا پایان 31 تیر تحویل شد و امسال با استقبال مودیان تا دیروز 195 هزار اظهار نامه در سایت امور مالیاتی ثبت شده است.

معاون وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به تسلیم اظهار نامه مالیاتی صاحبان وسایل نقلیه در اداره های پست گفت: به علت مراجعه و ازدحام فراوان مردم برای تسلیم اظهار نامه ها به دفاتر امور مالیاتی قرار شد در مرحله نخست ، اظهار نامه صاحبان خودروها به اداره های پست و پیشخوان دولت محول شود و در مرحله بعد صنوف دیگر هم واگذار شود.

عسکری درباره دریافت مالیات از واحد های مسکونی خالی گفت: وزارت مسکن لایحه ای را در این باره در دست اقدام دارد که با روشن شدن نتایج آن ، سازمان امور مالیاتی آن را اجرا می کند



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران