به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، محمدرضا ملاصالحی روز دوشنبه افزود: با توجه به مشکلات ایجاد شده در صادرات به کشورهای منطقه، بازار کشورهای دیگر جایگزین شدند اما همچنان با انباشت تولید دامِ پَرواری مواجه هستیم.
وی یکی دیگر از دغدغه ها این بخش را فاصله قیمت دام زنده تا عرضه گوشت در بازار اعلام کرد و گفت: دلیل اصلی تفاوت بالای قیمت دام زنده در محل دامداری ها با قیمت گوشت قرمز در بازار و غیرواقعی بودن قیمت ها، وجود دلالان و واسطه گران است که باید این مشکل برطرف شود تا بازار گوشت قرمز به ثبات برسد.
وی اظهار داشت: با وجود مازاد و انباشت دامِ پَرواری در کشور، انتظار می رود قیمت گوشت قرمز در بازار نیز متعادل شود، در حالی که گوشت قرمز با قیمت بالایی در بازار عرضه می شود و هیچ تناسبی با قیمت دام زنده ندارد.
اکنون حدود800هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می شود؛ سرانه تولید آن در کشور 10.5 کیلوگرم و سرانه مصرف آن 11.5 کیلوگرم است. نزدیک به 10 درصد نیاز داخلی از طریق واردات تامین می شود.
سرانه مصرف گوشت قرمز جهان به جز گوشت خوک برای هر نفر 13 کیلوگرم است.