به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، زهرا احمدیپور رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری پس از این دیدار با بیان اینکه دو طرف بر افزایش همکاریها در زمینههای مختلف فرهنگی و اشتراکات کشورهای عضو اکو تأکید کردند، گفت: برای افزایش همکاریهای سازمان میراثفرهنگی و مؤسسه اکو بستر بسیار مناسبی در زمینههای مختلف وجود دارد.
وی تصریح کرد: میراثفرهنگی ملموس و ناملموس کشورهای عضو اکو هم از دیگر موضوعاتی است که میتواند بهعنوان یکی از زمینههای همکاری درنظر گرفته شود.
معاون رئیسجمهوری، با تأکید بر افزایش همکاریهای کشورهای عضو اکو در حوزه گردشگری، اضافه کرد: «تبریز2018» رویداد بسیار مهمی برای معرفی ظرفیتها و امکانات گردشگری ایران است و مؤسسه فرهنگی اکو میتواند در این زمینه نقش و جایگاه ویژهای داشته باشد.
وی تأکید کرد: رویداد ”تبریز2018“ را میتوان سرآغازی برای توسعه همکاریهای مؤسسه فرهنگی اکو و سازمان میراثفرهنگی قلمداد کرد. این دو مجموعه فرهنگی در زمینه صنایعدستی و هنرهای سنتی نیز میتوانند فعالیتهای مشترک داشته باشند.
رئیس سازمان میراثفرهنگی همچنین، با همراهی سعید شیرکوند معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراثفرهنگی و رئیس مؤسسه فرهنگی اکو، از بخشهای مختلف این مؤسسه بازدید کرد.
اکو فرصتی است برای توسعه روابط ایران و کشورهای عضو
احمدیپور همچنین در دفتر یادبود مؤسسه فرهنگی اکو نوشت: اکو فرصتی است برای توسعه روابط ایران و کشورهای عضو که تاکنون از این ظرفیت در بعد فرهنگی استفاده نشده است؛ اما بهنظر میرسد با حضور دکتر مظاهری میتوان برای توسعه روابط گردشگری از این ظرفیت استفاده بیشتری داشت، بهطور خاص برای رویداد «تبریز2018» ــ که شهر تبریز بهعنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال 2018 انتخاب شده است ــ اکو میتواند حضور فعال و مؤثری داشته باشد.
برای موفقیتتان در توسعه روابط و معرفی ایران بهعنوان کشوری صلحطلب و خواهان گفتوگو آرزوی توفیق دارم.
اخبار مرتبط