به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، این درحالی است که مذاکره با دیگر شرکتهای ارائه کننده اینترنت ثابت و دارندگان پروانه fcp برای پیوستن به این ادغام افزایش یافته است.
درحال حاضر 17شرکت دارنده پروانه fcp ارائه خدمات اینترنتی ثابت وجود دارد.
تصمیم گیری برای این ادغام ناگهانی و حضور یکپارچه شرکتهای ارایه کننده خدمات اینترنت ثابت با یک نام و نشان در پی افت شدید بازار این شرکت ها در جذب مشتری و نداشتن توان رقابت با شرکت مخابرات ایران و ناتوانی برای گسترش و توسعه بازار اینترنت ثابت صورت گرفته است.
سازمان نتظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به صورت ضمنی به شرکت هایی که موفق به ادغام در های وب شوند قول داده است که همراهی لازم را با آنها به عمل آورد تا شرایط رقابتی با شرکت مخابرات ایران پیدا کنند.
پس از اعلام رسمی ادغام دو شرکت ارائه کننده اینترنت ثابت های وب و پارس آنلاین در گام بعدی، احتمال ادغام آسیاتک نیز در های وب قوت گرفت این درحالیست که به تازگی خبر مقدمات ورود آسیاتک به بورس اعلام شده بود.
یوسفی زاده مدیرعامل شرکت آسیا تک در این باره گفت: آسیاتک مذاکرات خودش را با های وب برای پیوستن به این ادغام آغاز کرده است و نتیجه این مذاکره تا 48 ساعت دیگر به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
وی ضمن ابراز خوش بینی برای این ادغام گفت: ازآنجایی که آسیا تک مقدمات ورود به بورس را طی کرده است ، به همین دلیل ملاحظات فنی جدی برای ادغام در های وب وجود دارد. ازهمین رو در حال بررسی این موضوع هستیم که این ادغام چه تاثیری روی هزینه مالی، نرخ احتمالی عرضه سهام و افزایش سرمایه خواهد داشت.
گفته می شود هیات مدیره های وب که از ساعت 9 دیشب ادغام رسمی خود با پارس آنلاین را امضا کرده اند با کمک هیات مدیره پارس آنلاین مذاکرات فشرده با دیگر بازیگران ارایه خدمات اینترنت پرسرعت را آغاز کرده اند که به زودی طی روزهای آینده نتایج این مذاکره اعلام می شود.