شماره: 352064 تاریخ : 1397/04/19-06:10:51

کاهش تولید گوشت قرمز و افزایش تولید مرغ

بنا بر اعلام، متوسط تولید گوشت قرمز10کیلو، شیر 121، گوشتِ مرغ 26 و تخم مرغ 12 کیلو در سال برای هر فرد ایرانی در سال 1395 بوده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، به طور متوسط در سال 1385، برای هر ایرانی، 12 کیلو گوشت قرمز، 110 کیلو شیر، 19 کیلو گوشت مرغ و 10 کیلو تخم مرغ تولید شده است که در سال 1395 این آمار به 10 کیلو گوشت قرمز، 121 کیلو شیر، 26 کیلو گوشت مرغ و 12 کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.

براساس آخرین سالنامه آماری کشور، میزان تولید گوشت قرمز کشور در سال 1395، نسبت به 1385، حدود یک درصد کاهش، میزان تولید شیر کشور در سال 1395، نسبت به سال 1385، 25 درصد افزایش، میزان تولید گوشت مرغ در سال 1395، نسبت به سال 1385، 52 درصد افزایش و میزان تولید تخم مرغ در سال 1395، نسبت به سال 1385، 39 درصد افزایش یافته است.

به طور متوسط در سال 1385، برای هر ایرانی، 12 کیلو گوشت قرمز، 110 کیلو شیر، 19 کیلو گوشت مرغ و 10 کیلو تخم مرغ تولید شده است که در سال 1395، به 10 کیلو گوشت قرمز، 121 کیلو شیر، 26 کیلو گوشت مرغ و 12 کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.

در استان ایلام به‌ازای هر شهروند ایلامی 29 کیلو گوشت قرمز،‌ به‌ازای هر شهروند قزوینی 389 کیلو شیر، به‌ازای هر شهروند گلستانی 88 کیلو گوشت مرغ و به‌ازای هر شهروند قزوینی 57 کیلو تخم مرغ تولید شده است که این استان‌ها در کالاهای مذکور بیشترین تولید را به‌ازای هر نفر جمعیت خود دارا بوده‌اند.


URL: https://www.bankosanat.ir:443/News/کاهش-تولید-گوشت-قرمز-و-افزایش-تولید-مرغ.bos