شماره: 316470 تاریخ : 1396/12/13-05:16:01

معاون آموزشی وزیر علوم در دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران:

ادامه تحصیل فارغ‌التحصیلان دوره‌های مجازی در مقاطع بالاتر مشکل قانونی ندارد

دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین افتتاحیه دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران که صبح امروز در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد، از بلامانع بودن ادامه تحصیل فارغ‌التحصیلان دوره‌های مجازی در مقاطع بالاتر خبر داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از  روابط عمومی وزارت علوم، دکتر شریعتی‌نیاسر در این آیین با تاکید بر اینکه هیچ منعی برای تحصیل فارغ‌التحصیلان مجازی در دوره‌های بالاتر وجود ندارد، گفت: از نظر قانونی همه دانشگاه‌ها در صورت تامین زیرساخت‌ها و ملزومات آموزش‌های مجازی می‌توانند همه دوره‌های این نوع آموزش‌ها را راه‌اندازی کنند.

وی برگزاری دوره‌های مجازی در دانشگاه‌ها را از مهم‌ترین اولویت‌ها و سیاست‌های وزارت علوم عنوان کرد و گفت: در صورتی که زیرساخت‌های آموزش‌های مجازی نظیر تامین منابع، مدرسین، مسائل اینترنتی و الکترونیکی تامین شود، قطعاً این نوع آموزش‌ها مورد حمایت وزارت علوم خواهند بود، چرا که آموزش‌های مجازی به خوبی می‌تواند خلاء آموزش عالی در بخش‌های مختلف را پر کند.
معاون آموزشی وزیر علوم تصریح کرد: آموزش‌های مجازی قطعاً دارای امتیازات بسیاری است که اگر به آن‌ها بها بدهیم، مطمئناً نجات‌بخش خواهد بود و ما معتقد هستیم این نوع آموزش‌ها باید بتواند در همه مقاطع و رشته‌های تحصیلی ورود پیدا کند، اما همان‌طور که تاکید کردم باید خلاء و زیرساخت‌های آن تامین شود.
وی در خصوص اعتبار مدرک آموزش‌های مجازی نیز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی دوره‌های مجازی که رسماً از آموزش عالی مجوز می‌گیرند، مدارک آن‌ها دارای اعتبار بوده و فرقی با مدارک سایر آموزش‌ها ندارد و حتی بعضاً دانش آموختگان این آموزش‌ها توفیقات بهتری نیز برای رسیدن به مدارج بالاتر کسب می‌کنند.
دکتر شریعتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فارغ‌التحصیلان دانشگاه پیام نور که دوره‌های مجازی را طی می‌کنند به خوبی در مقاطع تحصیلی بالاتر ورود پیدا کرده و این امر نشان می‌دهد این نوع آموزش‌ها در اصل بسیار کارآمد و موثر نیز هستند.
وی با تاکید بر اینکه همه دانشگاه‌ها می‌توانند در همه دوره‌های آموزشی به آموزش‌های مجازی ورود پیدا کنند، ادامه داد: همان‌طور که تاکید کردم، در صورتی که زیرساخت‌ها و ملزومات آموزش‌های مجازی وجود داشته باشد، دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه ورود پیدا کنند و حتی دانشگاه پیام نور نیز در صورت تامین این زیرساخت‌ها می‌تواند آموزش‌های مجازی در دوره دکتری داشته باشند.
دکتر شریعتی نیاسر در خصوص برخی مشکلاتی که برای پذیرش فارغ‌التحصیلان دوره‌های مجازی در برخی دانشگاه‌ها ایجاد می‌شود خاطرنشان کرد: پذیرش این دانشجویان از ابعاد حقوقی، قانونی و اجتماعی و عرفی قابل بررسی است که در بعد حقوقی که توسط وزارت علوم تعریف می‌شود، همه فارغ‌التحصیلان آموزش‌های مجازی می‌توانند در دوره‌های بالاتر تحصیل کنند اما در بعد عرفی گاهی ممکن است برخی دانشگاه‌ها نپسندند که این نوع فارغ التحصیلان را درک کنند که البته باید در این زمینه فرهنگ‌سازی شود.
دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران تا فردا 14 اسفند در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران درحال برگزاری است.


URL: https://www.bankosanat.ir:443/News/ادامه-تحصیل-فارغ‌التحصیلان-دوره‌های-مجازی-در-مقاطع-بالاتر-مشکل-قانونی-ندارد.bos