پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 303370 تاریخ : 1396/06/11-12:35:56
,13,
افزایش ضریب خوداتکایی و بهره وری آب، اولویت بخش کشاورزی در دولت دوازدهم/کود غیراستاندارد در کشور مصرف نمی شود

افزایش ضریب خوداتکایی و بهره وری آب، اولویت بخش کشاورزی در دولت دوازدهم/کود غیراستاندارد در کشور مصرف نمی شود

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: افزایش تولید 8 محصول اساسی، استمرار خودکفایی در گندم، خودکفایی در محصولاتی نظیر شکر و حبوبات و تقویت امنیت غذایی از اولویت های دولت در بخش کشاورزی است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، عباس کشاورز در حاشیه نشستی در موسسه تحقیقاتی خاک و آب واقع در منطقه مشکین دشت البرز، در مورد برنامه دولت دوازدهم در حوزه زراعت، افزود: دومین دستور کار ما این است که در تمام محصولات افزایش بهره وری بدون توسعه داشته باشیم و سومین دستور کار این است که با توجه به محدودیت آب توجه و تمرکز بر افزایش بهره وری آب باشد.

کشاورز بیان داشت: در بهره وری آب در برنامه ششم بایستی از هر مترمکعب آب تقریبا 1.6 کیلوگرم کالا تولید کنیم که این عدد در ابتدای برنامه تقریبا 1.2 کیلوگرم بوده است.
وی با اشاره به مصرف 3 میلیون و 400 هزار تن انواع کود در کشور، گفت: از این میزان 2 میلیون و 100 هزار تن انواع کودهای شیمیایی، حدود 900-850 هزار تن انواع کودهای آلی و مابقی آن که حدود 160 هزار تن است، انواع کودهای میکرو مثل کود آهن، کود روی و انواع کودهای مایع و مکمل مثل کلسیم است.
وی با بیان اینکه حدود 60 هزار کود زیستی در کشاورزی مصرف می شود، اظهار داشت: این میزان مصرف کود خوب است ولی بایستی افزایش یابد.
وی گفت: واردات کودهای ازته نداریم، این در حالی است که حدود 60-55 درصد کودهای مصرفی را کودهای ازته تشکیل می دهند و از مابقی کودها هم حدود 65 درصد تولید داخلی است.
کشاورز افزود: با سرمایه گذاری انجام شده توسط بخش خصوصی تا 2 سال آینده از واردات کود بی نیاز می شویم و در برنامه ششم پیش بینی می کنیم که به جز کودهای میکرو و کودهای خاص انواع کودهای اصلی مثل کودهای ازته، پتاس، فسفر و... در داخل کشور تامین خواهد شد.
وی در خصوص استاندارد کود، اظهار داشت: از 2 سال گذشته، کشاورزان کشورمان و مصرف کنندگان مطمئن باشند تمام کودها کد 16 رقمی دارند و از طریق آن کد می توانند خانواده و محتوای کود را شناسایی کنند و هیچگونه کود غیراستانداردی در کشور مصرف نمی شود. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 342
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران