پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 263507 تاریخ : 1395/10/13-17:39:02
,15,16,17,
بانکداری الکترونیک در ایران کهنه است

واعظی:

بانکداری الکترونیک در ایران کهنه است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه بانکها باید سرعت تحولات در حوزه بانکداری الکترونیک را بیشتر کنند گفت: بانکداری الکترونیک در ایران کهنه است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ،  محمود واعظی در همایش سالانه بانکداری الکترونیک با بیان اینکه در حوزه خدمات، تحولات سخت افزاری و نرم افزاری به شدت رو به گسترش است، گفت: درآمد پرداخت موبایلی 450 میلیارد دلار بوده که پیش بینی می شود در سال 2019 از مرز هزار میلیارد دلار هم عبور می کند، بنابراین لازم است که به استقبال این تحولات برویم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: درامد جهانی ارتباطات به 4400 میلیارد یورو در سال 2019 میرسد که البته امروز در کشور و جهان با نسل سوم و چهارم تلفن همراه مراجهیم و پیش بینی می سود در سالهای اتی به نسل پنجم تلفن همراه برسیم.

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد لازم است در این خصوص بازنگری داشته باشیم و بر همین اساس برای اینکه از این حوزه جهانی عقب نیفتیم، بنا داریم در برنامه ششم 20 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در این زمینه انجام دهیم که البته سه برابر آن باید از سوی بخش خصوصی سرمایه گذاری شود و 50 هزار میلیارد تومان نیز در حوزه مرتبط با فناوری اطلاعات سرمایه گذاری خواهد شد.

وی معتقد است: این سرمایه گذاری ها در شرایطی است که در 350 شهر نسل چهارم تلفن همراه را داریم و بر این اساس پهنای باند امروز به چهار هزار گیگابیت رسیده است و بستر فراهم است تا در بانکداری هم وارد فصل جدیدی شویم.

به گفته واعظی، رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال و کارافرینی و بهبود بهره وری را با این تحولات رقم خواهیم زد. در این راستا باید رفع گلوگاهها را در دستور کار قرار داد.

وی افزود: امروز با بانکداری الکترونیکی کهنه مواجهیم که اگرچه در گذشته خوب پایه گذاری کردند ولی باید احتیاط در رگولاتوری بانکی را اندکی مدیریت کرد تا سرعت تحولات بیشتر شود. این در حالی است که باید از پتانسیل جدید استفاده کنیم ولی کار ما در بخش کارشناسی و بروکراسی گیر کرده، در حالیکه عملا با تحولات نسل سوم و چهارم تلفن همراه که رخ داده، اکنون هر تلفن هوشمند می تواند نقش کارت بانکی و دستگاه کارتخوان را داشته باشد؛ پس رگولاتوری بانکی با رگولاتوری فناوری اطلاعات باید هماهنگ تر کار کنند.

امسال بیش از صد هزار شغل با گسترش و توسعه پهنای باند ایجاد خواهد شد، ضمن اینکه  امسال بیش از صد هزار اپلیکیشن هم نوشته شده است و لازم است که بانکها در این زمینه سرعت عمل بیشتری نشان دهند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 289
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران