پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 264006 تاریخ : 1395/10/19-10:55:52
,15,17,
هر استان یک شتاب دهنده کسب و کارهای نوپا خواهد داشت

هر استان یک شتاب دهنده کسب و کارهای نوپا خواهد داشت

معاون نوآوری و فناوری وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات به اقدام های پیش بینی شده برای حمایت از کسب و کارهای دیجیتال اشاره کرد و گفت: هر استان دارای یک شتاب دهنده خواهد شد تا به این نوع کسب و کارها کمک کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت , میرحسین دوایی افزود:شتابدهنده در هر استانی که ایجاد شود به کمک شرکت های استارتاپی خواهند شتافت تا بخشی از مشکلات آنان را برطرف کنند.

شتاب‌دهنده استارتاپ ( Seed accelerator یا Startup accelerator) یا به اختصار شتاب‌دهنده شرکتی است که از ابتدای کار یک استارتاپ آن را تحت پوشش خود در می‌آورد و برای این کار از میان شرکت کنندگان، پس از مدتی کوتاه مورد ایده‌ای برگزیده و به عنوان استارتاپ انتخاب می‌کند.
این مقام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: هر استارت آپی که در این شتاب دهنده ها سرمایه گذاری کند به همان میزان نیز شتاب دهنده سرمایه گذاری خواهد کرد تا پروژه ها تجاری سازی شوند.
شتاب‌دهنده‌ها با سرمایه‌گذاری اولیه بر روی یک شرکت نوپا، درصدی از مالکیت آن را در اختیار گرفته و در مقابل به گردانندگان پروژه آموزش‌های لازم و خدماتی در مسیر ارزش آفرینی سریعتر و برای کسب موفقیت بهتر خواهند داد.
وی به تولید یک صد هزار نرم افزارکاربردی تلفن همراه که اکنون در فروشگاه های عرضه کننده نرم افزار (اپ استور) ایرانی عرضه می شوند، اشاره کرد و گفت: وجود این حجم از نرم افزارها نشان از اشتغال تعداد زیادی نیروهای تحصیل کرده در این بخش است که علاوه بر تولید به امر فروش آنها نیز پرداخته اند.
دوایی مرکزی گفت: علاوه بر آن تولید این حجم از نرم افزارها بیانگر آن است که شرکت های نوپای (استارت اپ) زیادی در این بخش فعال شده اند.
معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به آمار ارایه شده مبنی بر ایجاد یکصد هزار شغل در بخش ارتباطات وفناوری اطلاعات(آی سی تی ICT ) کشور اشاره کرد و گفت: انواع و اقسام طرح هایی که این وزارتخانه، اپراتورهای تلفن همراه و سایر اپراتورها و شرکت های دارنده پروانه های ارتباطات ثابت (اف سی پی FCP ) طراحی کرده اند نه تنها موجب این حجم اشتغال شده است، بلکه اشتغال های جدیدی را هم بوجود خواهند آورد.
حسن روحانی رییس جمهوری ایران هفته گذشته در گفت وگوی تلویزیونی در شبکه یک سیما اعلام کرد اکنون بیش از 100 هزار نفر در فضای مجازی شاغل هستند.
دوایی مرکزی در این باره گفت: علاوه بر شغل های مستقیمی که در فضای مجازی ایجاد شده، این بخش اشتغال غیرمستقیم زیادی هم به دنبال داشته است، زیرا ایجاد هریک شغل مستقیم در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات حداقل سه شغل غیر مستقیم ایجاد می کند.
وی مهمترین کاری که دولت یازدهم برای حمایت از توسعه اشتغال در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام داده را توسعه زیرساخت های ارتباطی کشور ذکر کرد و گفت: افزایش ضریب نفوذ تلفن همراه و اینترنت در کشور که از برنامه های بسیار خوب دولت تدبیر و امید بود اکنون یک بازار بسیارخوبی را در اختیارنوآوران و خلاقان قرار داده است.
معاون وزیرارتباطات گفت: اکنون و در اثر سیاست های دولت یازدهم بازار بسیار بزرگی برای فعالیت بخش خصوصی در ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد شده است که همه می توانند از آن بهره برداری کنند.
دوایی مرکزی اختصاص تسهیلات و حمایت های مالی از طریق وام وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای حمایت از استارت آپ ها را از دیگر گام های موثر دولت برای ایجاد اشتغال در بخش آی.سی.تی دانست.
به منظور ارتقا و توسعه کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور و تولید برنامه های نرم افزاری و ایجاد زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی در زمینه آی.سی.تی وجوهی از محل منابع داخلی شرکتهای وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تحت عنوان وجوه اداره شده تخصیص داده شده است.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در چارچوب ضوابط و مقررات موجود و برای حمایت از پروژه ها و طرح های توسعه ای اشتغال آفرین و یا صادرات کالا و خدمات بخش های خصوصی و تعاونی غیر دولتی از محل این منابع تسهیلاتی را به شرکت‌های واجد شرایط اعطا می‌کند.
دوایی مرکزی خاطرنشان کرد: تسهیلات و وام وجوه اداره شده برای شرکت های نوپا و تولیدکنندگان نرم افزار در نظر گرفته شده است تا به عنوان محرک و مشوق مورد استفاده قرار گیرد تا در ضمن بتواند بخشی از مشکلاتی را که جوانان در این بخش با آنها درگیر هستند، برطرف کند.
محمود واعظی وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در روزهای اخیر با اعلام این که سال گذشته 100 هزار شغل در بخش ICT ایجاد شده است، افزود: با توجه به سرمایه گذاری های انجام شده و آمادگی زیر ساخت ها ، امروز به دنبال افزایش اشتغال در این بخش هستیم.
واعظی با بیان اینکه تا پایان سال پهنای باند به حدود 10 هزار گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید افزود: در ابتدای دولت کاربران اینترنت در سراسر کشور حدود 3 میلیون و 500 هزار کاربر بود که امروز به حدود 38 میلیون کاربر رسیده است.
وی گفت:پهنای باند اینترنت کشور از 624 گیگابیت بر ثانیه به بیش از 4 هزار گیگابیت بر ثانیه افزایش پیدا کرده است.
وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که جوانان ما در حال ساخت و برنامه نویسی برنامه های متنوع بومی هستند، ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک این برنامه ها نیازهای کشور را برآورده کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 314
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران