پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 265573 تاریخ : 1395/11/08-11:47:59
,10028,10034,
شرایط ایمنی در روزهای برفی

شرایط ایمنی در روزهای برفی

معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا گفت: رعایت توصیه‌های پلیس به هنگام رانندگی در روزهای بارانی و برفی به افزایش ایمنی در رانندگی می‌انجامد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت،  سرهنگ جهانی، معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا بیان کرد: رعایت نکات زیر به هنگام رانندگی در روزهای بارانی و برفی به افزایش ایمنی در رانندگی می‌انجامد.

1- هنگام بارندگی، حداکثر سرعت‌های مجاز تعیین شده برای معابر مختلف کاهش می‌یابد و شما باید با سرعت کمتری رانندگی کنید. این احتیاط در سرعت برای وقتی که تازه باران شروع شده هم صادق است.

یعنی وقتی که تازه زمین، تر شده اصطکاک کاهش می‌یابد. به خصوص در اوایل بارندگی، یه علت مخلوط شدن آلودگی‌های سطحی مانند روغن ماشین و گرد و خاک و که به طور معمول روی سطح همه خیابان ها و جاده‌ها هست حتی خطر جدی تر هم می‌شود.

2- اگر هنگام بارش باران مجبور به گرفتن ترمز شدیدی شدید، چندبار به طور پیاپی پارا روی ترمز فشار دهید. با این کار از لیزخوردن ماشین جلوگیری خواهید کرد.

البته رانندگان ماشین‌هایی که به ترمز ABS مجهز هستند، خیالشان از این بابت راحت‌تر است زیرا این ترمزها برای لیز نخوردن در چنین شرایطی طراحی شده اند.

3- شاید این سوال پیش بیاید که هنگام سرخوردن، چگونه خودرو را متوقف کنیم؟ بهترین کار این است که اعتماد به نفس داشته و به خود مسلط باشیم.

از ترمز کردن بپرهیزید زیرا ضربه زدن به ترمز روی سطح لغزنده چرخ‌ها را قفل می‌کند و باعث لغزش و سر خوردن بیشتر می‌شود.

باید در جهتی حرکت کنید که قسمت عقب خودرو سر می‌خورد(فرمان را به همان طرف بچرخانید) و هر زمان خودرو به حالت مستقیم درآمد در جهت دلخواه خود حرکت کنید. خیلی آهسته روی ترمز فشار دهید تا از سرعت خودرو کاسته شود یا آرام روی گاز فشار دهید تا خودرو به حرکت خود ادامه دهد.

4- از سبقت گرفتن بپرهیزید. چرخاندن فرمان به مقدار زیاد، ضربه‌ای به عقب خودرو می‌زند که باعث سر خوردن آن می‌شود و خودرو در جهت عکس حرکت بر می‌گردد.

در عین حال خودرو را در دنده نگه دارید و از خلاص کردن آن بپرهیزید. زیرا در این حالت به کم شدن سرعت کمک می‌کند و حداکثر کنترل را به راننده می‌دهد.

5- از برداشتن پای خود از روی گاز به طور ناگهانی خودداری کنید و پدال گاز را به طور متعادل نگه دارید تا از سر خوردن خودرو در این وضعیت جلوگیری کنید.

هنگامی که خودرو بکسوات کرد از گاز دادن‌های بی‌مورد و چرخاندن سریع چرخ‌ها خودداری کنید. زیرا این عمل علاوه بر این که نتیجه مثبتی ندارد، خودرو را نیز عمیق‌تر و کامل‌تر در گل و لای فرو می‌برد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 344
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران