پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 266867 تاریخ : 1395/11/27-13:42:35
,2,
روابط کارگزاری با بانکهای 118 کشور و تعامل خوب با بانک مرکزی

صالح ابادی :

روابط کارگزاری با بانکهای 118 کشور و تعامل خوب با بانک مرکزی

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران: اگزیم بانک ایران با بانک مرکزی و نهادهای مرتبط با صادرات تعامل مثبت و با بانک های 118 کشور روابط کارگزاری دارد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت , علی صالح ابادی اعلام کرد : این بانک با نهادهایی چون صندوق توسعه ملی، بانک مرکزی،  صندوق ضمانت صادرات، سازمان برنامه، سازمان توسعه تجارت، اتاقهای بازرگانی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سایر نهادهای مرتبط تعاملی مثبت برای رسیدن به اهداف پیش رو دارد.


وی در همایش سراسری مدیران این بانک افزود: در حال حاضر ما از خطوط اعتباری بانک مرکزی مذاکراتی هم در حال انجام است که بتوانیم سهم بیشتری از منابع بانک مرکزی را در قالب خطوط اعتباری داشته باشیم.

صالح آبادی به مذاکرات این بانک با صندوق ضمانت صادرات اشاره کرد و گفت: حجم قابل توجهی مطالبات از صندوق ضمانت صادرات داشتیم که پس از مذاکرات انجام شده و هماهنگی خوب صندوق ضمانت صادرات ساماندهی شدند.

وی تصریح کرد : درک متقابلی بین بانک و صندوق ضمانت صادرات وجود دارد که در مسیر رسیدن به اهداف این بانک بسیار موثر است.
 
وی از ساماندهی طلب بانک توسعه صادرات از کوبا خبر داد و گفت: با همکاری صندوق ضمانت صادرات کوبا بدهی 42 میلیون دلاری این کشورتعیین تکلیف شد که 22 میلیون دلار آن را دریافت کردیم و بقیه آن در اقساط یک میلیون یورویی به حساب بانک توسعه صادرات نزد یکی از بانکهای اروپایی پرداخت می شود. در سایر پرونده ها نیز تقریبا همه موارد تعیین تکلیف شده و روابط به خوبی برقرار است.     

مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت : در حوزه پرتفوی بانک امروز بیشتربه سمت پتروشیمی، فولاد و نیرو سوق پیدا کرده است ، به ویژه پتروشیمی حجم بیشتری از پرتفوی بانک توسعه صادرات را به خود اختصاص داده که با توجه به ظرفیت ها و مزیت های این بخش طبیعی است و این امر پرتفوی بانک را متوازن تر و متناسب‌تر کرده است.

صالح آبادی تاکید کرد: همه پروژهایی که در حال حاضر توسط صندوق توسعه ملی و عاملیت بانک توسعه صادرات تامین شده در جمع مانده تسهیلات بانک وارد نشده چرا که هنوز بعضی از این پروژه ها تکمیل نشده اند اما به نظر می رسد با به بهره برداری رسیدن این پروژه ها در سالهای آینده پرتفوی بانک را متوازن تر از آن چیزی که الان هست، بشود.

مصوبه فاقد نقدینگی نداریم 

وی گفت: بانک توسعه صادرات به لحاظ نقدینگی وضعیت نرمالی دارد. ما در سال گذشته و امسال تا این لحظه مصوبه ای نداریم که پشتوانه نقدینگی نداشته باشد. همچنین تدابیر لازم برای مواجهه با موعد سررسید منابع دریافتی از صندوق توسعه ملی در یکماه آینده برای پیشگیری از کمبود نقدینگی از سوی این بانک اتخاذ خواهد شد.

دکتر صالح آبادی با اشاره به مذاکرات خوبی با صندوق توسعه ملی برای تمدید تسهیلات به مدت دوسال بعد از سررسید گفت : ما در حوزه کلان به نقدینگی توجه داریم و مراقب هستیم در این حوزه با مشکلی روبرو نشویم.

وی عملکرد بانک توسعه صادرات را در سال جاری خوب ارزیابی کرد و گفت: جا دارد از همکاران ستاد و شعب در این راستا قدردانی شود. خصوصا شعب در حوزه های ال سی داخلی، ضمانت های ارزی ریالی عملکرد قابل تقدیری داشته اند.

                                       
صالح آبادی در ادامه صحبت های خود به تشریح روابط کارگزاری بانک توسعه صادرات با بانکهای 118 کشور دنیا پرداخت و گفت: در حوزه بین الملل در 30 بانک افتتاح حساب صورت گرفته است و رتبه اعتباری بانک نیز از سال پیش دو پله ارتقا پیدا کرده است. با این وجود هنوز با شرایط ایده آل فاصله داریم اما در مجموع باید از همین سطح روابط کارگزاری که در اختیار داریم، به نحومناسب استفاده کنیم.

وی براهمیت مذاکره و گفتگو و جلسات رودررو در گسترش ارتباطات تاکید کرد و گفت: این مسئله در برنامه های بخش بین الملل ما گنجانده شده و به همین دلیل در یکی از ملاقات های رودررو توانستیم با یکی از بانکهای هند رابطه کارگزاری را برقرار کنیم. سعی داریم با استفاده از این فرصت با سایر بانکهایی که تا کنون به دلایل مختلف رابطه کارگزاری نداشتیم ارتباط بگیریم و روابط کارگزاری خود را برقرار سازیم. 

دکتر صالح آبادی در مورد مبارزه با پولشویی و موضوع تطبیق و استانداردهای مورد نیاز آن گفت: به منظور کسب استانداردهای لازم در این زمینه، تصویب شد به اداره مبارزه با پولشویی، تطبیق (compliance) اضافه شود و با نام جدید اداره مبارزه با پولشویی و تطبیق فعالیت خود را بصورت دقیقتر ادامه دهد تا در تعامل با کارگزاران خارجی مشکلی پیش رو نباشد.

وی در مورد استفاده از خطوط اعتباری بانکهای خارجی گفت: قرارداد 100 میلیون یورویی ما در این زمینه با اگزیم بانک کره جنوبی در قالب ریفایناس و با یکی از بانکهای ترکیه قرارداد 75 میلیون یورویی نهایی شده است. این فرایند با بانکهای روسیه، اگزیم بانک ترکیه، اگزیم بانک هند و جاهای دیگر در دست پیگیری و بررسی است که امیدواریم با آنها نیز به نتیجه مطلوب برسیم.

عملکرد مثبت صرافی بانک توسعه صادرات در تکمیل زنجیره ارزش بانک

دکتر صالح آبادی از عملکرد فعلی صرافی بانک توسعه صادرات نسبت به گذشته اظهار خشنودی کرد و گفت: انتظار داریم شعب بانک و صرافی بانک تعامل بیشتری داشته باشند و از ظرفیت های صرافی که در خدمت بانک و در تکمیل زنجیره ارزش بانک است، استفاده بیشتری کرده و خدمات مناسب تری به مشتریان ارائه دهیم.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ادامه داد: البته نظر ما و بانک مرکزی این است که تبادلات ارزی را در شعب بانک انجام بگیرد اما از آنجایی که در برخی شرایط این امکان وجود ندارد، باید از ظرفیت صرافی ها بیشتر استفاده کنیم.

وی در ادامه به چالش مالیات پرداخت و گفت: به دلیل ارزی بودن عمده تبادلات و منابع بانک توسعه صادرات با بالارفتن نرخ ارز مشمول سود تسعیر ارز قرار می شویم و اداره مالیات از ما طلب مالیات می کند. در حالیکه بانک توسعه صادرات یک بانک ارزی است و دولت منابع را به دلیل در امان ماندن توان بانک از تورم های احتمالی بصورت ارز در اختیار این بانک قرار می دهد. متاسفانه بابت تسعیر در دو سال گذشته ارقام قابل توجهی را به سازمان امورمالیاتی پرداخته ایم.

مدیر عامل بانک توسعه صادرات در ادامه عدم پذیرش دخایر بانک توسعه صادرات از سوی سازمان امورمالیاتی را باعث پرداخت رقم قابل توجهی مالیات اعلام کرد و اذعان داشت: اگر این مقدار مالیات را پرداخت نمی کردیم به لحاظ نقدینگی در شرایط بسیار بهتری قرار گرفته وعملکرد بهتری نیز ارائه می دادیم.

موظف به جذب مشتری و تعامل مناسب هستیم

صالح آبادی مساله جذب مشتری را انتظار دیگر بانک از مدیران شعب بانک توسعه صادرات بیان کرد و گفت: در بخش خدمات بانکی این انتظار را داریم که در جذب مشتریان جدید و فقط مشتریان سابق این بانک تلاش بیشتری انجام شود چرا که همه موظفیم تا مشتری جدید جذب کنیم. تعامل مناسب با مشتری با رعایت ضوابط در راستای خدمت رسانی در حوزه صادرات یکی از وظایف این بانک است که امیدوارم به خوبی صورت بگیرد.

وی در ادامه خبر از بررسی قانون بانکداری در مجلس داد و گفت: این قانون در قالب طرح در کمیسیون اقتصادی بررسی می شود و برنامه بر این است که در قبال بانکهای توسعه ای نگاه متفاوت تری لحاظ شود. امیدواریم این قانون به نتیجه برسد و نگاهی که دولت، بانک مرکزی و نهادهای سیاست گذار به نهادهای توسعه ای دارند متفاوت با نگاه آنها به بانکهای تجاری بشود.

دکتر صالح آبادی با طرح بحث افزایش سرمایه بانک توسعه صادرات گفت: افزایش سرمایه بانک توسعه صادرات از محل مازاد تجدید ارزیابی ذخایر خارجی بانک مرکزی به مبلغ 880 میلیارد تومان به بانک توسعه صادرات تخصیص داده شده است اما اتفاق مهمتر دیگر این است که بتوان منابع در اختیار را در قالب این خط برای افزایش سرمایه در بانک آورد.

وی افزود: شرایط بانک توسعه صادرات با بسیاری از بانکها متفاوت است چون ما طلبی از دولت نداریم و تقریبا نزدیک به صفر است لذا 880 میلیارد تومان پیش بینی شده در تبصره 35 می تواند تماما تبدیل به سرمایه بانک شود.

به گفته صالح آبادی، این مبلغ کفایت سرمایه را ارتقا می دهد و صورت های مالی را از آن چیزی که هست قطعا بهتر خواهد شد. از طرفی به هر حال خطوط اعتباری که دریافت کرده ایم در تعهد و بدهی ماست و این بدهی تبدیل به سرمایه بانک می شود و صورت مالی بانک را بهبود می بخشد.

دومین همایش سراسری مدیران بانک توسعه صادرات ایران با هدف ارزیابی عملکرد و تبیین چشم انداز سال سال 96 به مدت دو روز با حضور روسای شعب این بانک برگزار شد.
 
 گزارش عملکرد اگزیم بانک ایران بیانگر حرکت به سمت هم افزایی است

مدیرامور ارتباطات و حوزه مدیریت عامل بانک توسعه صادرات ایران گفت: به سمت یک هم افزایی و کار مشارکتی خوب در تمامی ابعاد حرکت می کنیم که تدبیر و نگرش مسئولان مجموعه را نشان می دهد.
 
 محسن اشرف پور که درهمایش سراسری مدیران بانک توسعه صادرات سخن می گفت، افزود: بانک بیشتر به سمت مدیریت مشارکتی و در واقع جذب و جلب افکار و مشارکت همکاران و مدیران در فرایند تصمیم سازی و تصمیم گیری حرکت کرده است.

اشرف پور با اشاره به گزارش ارائه شده در اردیبهشت ماه سال جاری و تشریح وضعیت بانک در آن گفت : این بار به منظور جلوگیری از همپوشانی با گزارش قبلی سعی داریم به عملکردهای مهم و فرایندهایی که در سال جاری در قالب کمیته ها و فعالیت مدیریت ها و جلسات هم اندیشی و اتاق فکر انجام شده بپردازیم.

وی ادامه داد : دو کار مهمی که در حوزه مدیریت اعتبارات انجام شده بحث تامین مالی طرح های زیربنایی پروژه های صادرات محور است که در توسعه نفت و گاز صبااروند، آریا بنادرایرانیان، پتروشیمی گچساران و پتروشیمی سلمان ظهور دارد و از کارهای خوب دیگر جذب و مدیریت بهینه منابع صندوق توسعه ملی است.

اشرف پور تصریح کرد : در جریان جذب این منابع طی سه نوبت 430 میلیارد تومان که 40 میلیارد آن بصورت تمدید است از صندوق جذب کرده ایم و قرارداد عاملیت 15میلیون یورویی هم بسته شده است.

اشرف پور در ادامه به مقایسه مانده تسهیلات ریالی و همچنین تسهیلات پرداختی ارزی و ریالی در بازه زمانی دی 94 تا دی 95 پرداخت و گفت: به ترتیب در این بخش رشد 33 درصدی، رشد31 درصدی و رشد 32 درصدی را نشان می دهد که بیانگر حرکت رو به جلو بانک است.
اشرف پورگفت: 79 میلیارد و 989 میلیون ریال در بخش مانده تسهیلات اعطایی سرمایه در گردش داشتیم که رشد 44 درصدی را نشان می دهد و حدود 800 میلیارد تومان نیز مانده تسهیلات اعطایی به طرح ها بوده است که 38 درصد رشد را نشان می دهد.

وی افزود: اعتبارات اسنادی داخلی ریالی بانک هم به 209 میلیارد و 500 میلیون تومان رسیده که رشد 86.6 برابری را نسبت به مدت مشابه سال قبلی را نشان می دهد.

اشرف پور با اذعان به اقدامات خوب مدیریت امور بین الملل گفت: درخواست برقراری روابط کارگزاری پس از برقراری سوییفت به 379 بانک خارجی داده شده است. گشایش اعتبارات اسنادی برای پروژه های مهمی مثل پتروشیمی گچساران، فولاد جهان آرا اروند و آریا بنادرایرانیان از دیگر فعالیت های این بخش بوده است.

وی یادآور شد: مدیریت امور بین الملل 48 میلیون دلار قرارداد و پرداخت بیش از 141میلیون دلار در قالب اعتبار خریدار در 10ماهه امسال را در بیلان کاری خود دارد.

مدیر امور ارتباطات بانک توسعه صادرات در ادامه گفت: دریافت خط اعتباری ریفاینانس کوتاه مدت 100 میلیون دلاری و 800 میلیون یورویی از بانکهای کره ای، مبلغ 75 میلیون دلار از بانک اکو و 2 میلیون یورو هم از بانک ایتالیایی که مذاکرات آن انجام شده و در دستور کار قرار دارد، از دیگر اقدامات بانک در حوزه بین المللی می باشد.

اشرف پور با ارائه آمار تعداد کارگزاریهای بانک توسعه صادرات روند افزایشی کارگزاریها را کار بزرگی دانست و گفت: ارتباط با 118 بانک احیا شده و سرعت رشد فعالیت های بین المللی پس از تحریمها در بانک توسعه صادرات چشمگیر و قابل تقدیر است.

وی در ادامه ضمن تشریح قراردادهای اعتبار خریدار با میربیزنس بانک مسکو برای خطوط اعتباری جهت تامین مالی صادرات گفت: سه قرارداد دیگر با بانکهای روسی جهت تامین مالی صادرات و واردات با کشور روسیه منعقد شده است.

اشرف پور به افزایش 10برابری خدمات بخش ضمانت نامه های ارزی در پایان آذر و دی 95 با نسبت به مدت مشابه در سال قبل خبر داد و گفت: به رغم همه سنگ اندازی هایی که همچنان ما درمسیر احیای روابط کارگزاری بعد از تحریم ها داشتیم، شاهد رشد قابل توجه در این بخش بوده ایم.

اشرف پور فعالیتهای مدیریت امور شعب بانک را نیزقابل تقدیر دانست و گفت: حاصل نگاه بخش امور شعب بانک توسعه صادرات، توسعه صندوق سرمایه گذاری اندوخته توسعه صادرات آرمانی، استفاده از ظرفیت های بازار سرمایه در تامین مالی، توسعه باشگاه مشتریان، سامانه اتصال بورس کالا و برنامه ریزی و گسترش آن برای بورس انرژی است.

وی گفت: افزایش دوبرابری ضمانت های ریالی در دی ماه امسال نسبت به سال قبل، نشان دهنده تلاش خوب و درخور تحسین شعب بانک در سراسر کشور است.

اشرف پورتشکیل جلسات اتاق فکر وهم اندیشی شعب را یکی از عملکردهای مهم مدیریت امور شعب دانست و گفت: بنابه تاکید مدیرعامل بانک توسعه صادرات، تعامل با شعب بانک نباید منحصر به جلسات دوره ای شود وباید بتوان ساختار مناسب برای مشارکت شعب را در فرایندهای تصمیم گیری ایجاد کرد که برگزاری جلسات اتاق فکروهم اندیشی راهکار اجرایی برای همین رهنمود بوده است.

مدیر امور ارتباطات بانک توسعه صادرات در ادامه به تشریح عملکرد مدیریت امور مالی پرداخت و گفت: در شرایط پساتحریم نیاز به مدیریت مناسب منابع ارزی و ریالی داشتیم به گونه ای که بتوانیم پاسخ مناسب و به موقع به مصوبات اعتباری در رکن اعتباری مرکز و هیات مدیره داشته باشیم. ضمن آنکه صورتهای مالی بانک هم براساس فرمت جدید بانک مرکزی( IFRS (در این مدیریت در حال انجام است.

اشرف پور گفت: مدیریت حقوقی بانک توسعه صادرات نیز با فعالیت پرحجم خود توانست مبلغی بالغ بر یکهزار میلیارد ریال از مطالبات معوق بانک از بدهکاران داخلی و خارجی را وصول کند. این بخش با ساماندهی مطالبات بانک از اشخاص حقیقی و حقوقی از سویی و بازنگری، اصلاح و تدوین انواع متون حقوقی بانک از سوی دیگر خدمات بسیار ارزنده ای را ارائه می کند.

همچنین به باور مدیرامورارتباطات بانک توسعه صادرات، فعالیت مرکز آی تی از مهمترین بخشهای بانک است که با مدیریت جدید از شتاب بیشتری در عملکرد برخوردار شده است.

مدیر امورارتباطات درپایان سخنان خود گفت: آنچه که عملکرد بانک به مدد آمار وارقام نشان داد این بود که بانک از اردیبهشت سال جاری تا امروز و نسبت به عملکرد دوره مشابه درسال گذشته حرکت رو به رشد خود را شتاب بخشیده و ادامه داده است. 

دومین همایش سراسری مدیران بانک توسعه صادرات با هدف ارزیابی عملکرد و تبیین چشم انداز این بانک به مدت دو روز در حال برگزاری است.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 272
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران