پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 376200 تاریخ : 1397/06/18-14:21:15
,5,
دچار بی‌آبی هستیم نه کم‌آبی/ ضرورت تعیین سیاست‌های تشویقی و تنبیهی در حوزه آب

دچار بی‌آبی هستیم نه کم‌آبی/ ضرورت تعیین سیاست‌های تشویقی و تنبیهی در حوزه آب

رئیس شورای‌های اسلامی شهرهای استان تهران در نشست تبیین وضعیت آب و فاضلاب شهرهای استان تهران گفت: برخلاف تصور، تهران دچار بی‌آبی است، نه صرفا کم‌آبی و برای حل این مسئله نیاز است هم سیاست‌های تشویقی و هم بازدانده تعیین کنیم.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، الهام فخاری افزود: متاسفانه هنوز سیاست‌های تشویقی و تنبیهی در خصوص حوزه آب و پساب برای مردم تعیین نشده است و بعضی از مسائل را باید از طریق این سیاست‌ها پیش برد.

فخاری تاکید کرد: ما تقریبا به بی‌آبی‌ رسیده‌ایم و این‌که معطل بمانیم که مردم به این بینش فرهنگی برسند که باید آب را درست استفاده کنند، کار درستی نیست بلکه باید الزامات قانونی و فشار از بالا وجود داشته باشد و من معتقدم این ظرفیت را می‌توان از طریق مدیریت شهری در پایان‌کار ساختمان‌ها در نظر گرفت.
او ادامه داد: به عنوان مثال باید الزام شود در صورتی که در ساختمان از شیرهای کاهنده مصرف استفاده نشده باشد، پایان کار به آن ساختمان ارائه نشود؛ شهرداری در این زمینه می‌تواند بازوی کمکی آبفا باشد و این همکاری بین نهادی باعث بهبود وضعیت شود.
او با اشاره به این‌که بیابان، اصفهان را به نوعی بلعیده و خشک کرده است، گفت: وضعیت اصفهان و ارومیه و دیگر شهرهایی که با تنش آبی مواجه هستند به ما نشان می‌دهد که به سمت بی‌آبی می‌رویم و این بی‌آبی پیامدهای جدی اجتماعی و امنیتی دارد و دشمنان نیز از این شرایط بی‌آبی و امنیتی سوءاستفاده می‌کنند بنابراین باید خودمان این شرایط را مدیریت کنیم.
فخاری با بیان این‌که گویی مردم حس نمی‌کنند که چه اتفاقی در حال رخ‌دادن است، اظهار کرد: مردم آب را مطالبه می‌کنند و آب و فاضلاب سعی می‌کند با پمپاژ آب از شهرستان‌های دیگر استان و یا حفر چاه این مطالبه را برآورده کند که متاسفانه محور همه گزارش‌های تامین آب و خدمات پساب متمرکز بر شهر تهران است و هر مسئله‌ای در شهر تهران پررنگ‌تر از سایر شهرهای استان دیده می‌شود که این امر در درازمدت ممکن است تبعات اجتماعی مخربی داشته باشد. 
او تاکید کرد: اگر قرار باشد با همین روش و رویه ادامه دهیم، بی‌شک شکاف اجتماعی و حس تضاد و تبعیض ایجاد خواهیم کرد و اگر مردم به این مقایسه ادامه دهند که مسائل شهر تهران بهتر از دیگر شهرستان‌‌های استان پیش می‌رود، پیامدهای جدی‌ را برای ما در پی خواهد داشت. 
فخاری ادامه داد: باید مدیریت شهری را در این موضوع بسیار جدی ببینیم. همه می‌دانیم که منابع آب دیگر در کار نیست و حتی اگر لازم است باید کارت‌هایی با عنوان تعیین سهم شهروندی در نظر گرفته شود و معتقدم مصارف شهری شاید آنقدر مسئله‌ساز نباشد اما تفاوت سرانه‌ها در منطقه یک و منطقه 17 تهران بسیار متفاوت است.
رئیس شورای اسلامی شهرهای استان تهران با بیان این‌که باید در حد امکان با هماهنگی‌ دستگاه‌های دیگر با مردم در باره کم‌آبی جدی‌تر صحبت شود تصریح کرد: معتقدم مسئولیت شوراها در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است؛ شوراها می‌توانند در اصلاح الگوی مصرف، اصلاح الگوی خدمات و کیفیت سرویس خدمات حوزه آبفا و پساب ظرفیت متمایز و ممتازی را ایجاد کنند و بخشی از بار مسئولیتی را که بر دوش آب و فاضلاب است برعهده بگیرند.
فخاری تاکید کرد: با تجربه خوبی که در شهر تهران در حوزه پساب و فاضلاب وجود دارد و با توجه به مواد قانونی که در شورای شهر مصوب شده است می‌توانیم این الگو را در شهرستان‌های استان تهران نیز استفاده کنیم و کندی را که در پیشرفت توسعه فاضلاب و سرویس‌دهی خدمات پساب در شهرستان‌ها وجود دارد با استفاده از این الگو برطرف کنیم.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 289
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران