پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 376120 تاریخ : 1397/06/18-10:30:59
,5,
تولید و عرضه پایدار اوره از سوی تولید کنندگان ایرانی

تولید و عرضه پایدار اوره از سوی تولید کنندگان ایرانی

مجتمع های پتروشیمی افزون بر تامین اوره مورد نیاز داخل در زمینه صادرات نیز عملکردی قابل قبول دارند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از نیپنا، حسین شهریاری مدیر عامل پتروشیمی پردیس در مورد تشکیل کنسرسیوم صادرات اوره از شرکت های تولید کننده ایرانی گفت: در حال حاضر 5 پتروشیمی صادر کننده اوره فعالیت می کنند که پتروشیمی پردیس در هر فاز یک میلیون و 75 هزار تن اوره تولید می کند و از مجموع کل تولیدات خود در سه فاز حدود65 درصد از کل صادرات اوره ایران و 6.2 درصد از کل صادرات اوره جهان را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح: شرکت های دیگر پتروشیمی که در صادرات اوره نقش دارند به دلیل اینکه مشخصات محصولات و منطقه صادرات شرکت ها با هم فرق دارد یک تقسیم بندی ضمنی بین صادر کنندگان اوره انجام شده است.
شهریاری در ادامه افزود: پتروشیمی خراسان اوره خود را در شمال کشور و افغانستان صادر می کند. پتروشیمی کرمانشاه به عراق صادر می کند و پتروشیمی شیراز بخش عمده‌ای را در داخل عرضه می کند و صادرات مطلوبی دارد و پتروشیمی رازی به دلیل داشتن سهامدار ترکیه ای بیشتر اوره خود را در ترکیه مصرف می‌کند ما نیز دربازارهای اروپا و آمریکای جنوبی محصول خود را صادر می کنیم بنابراین خیلی لزومی به ایجاد کنسرسیوم صادرات تحت یک برند مشترک وجود ندارد.
شهریاری نیاز به شرکت واحد برای صادرات را بعد از بهره برداری از طرح های جدید مناسب دانست و گفت: بعد از بهره برداری از طرح های جدید تولید اوره مانند پتروشیمی لردگان، پتروشیمی مسجدسلیمان و پتروشیمی هنگام ضرورت تشکیل یک کنسرسیوم و سهامدار بودن تمامی شرکت های تولید کننده اوره در آن وجود خواهد داشت و در آن زمان عرضه اوره در بازارهای جهانی از طریق این شرکت منطقی خواهد بود.
شهریاری در مورد کنترل قیمت صادرات اوره نیز گفت: قیمت اوره در بازارهای جهانی متفاوت است و بازار افغانستان با بازار هند به لحاظ قیمتی تفاوت دارد از آنجایی که تولید کنندگان اوره و مصرف کنندگان آن در دنیا پراکنده هستند بنابراین در هر منطقه قیمت و شرایط فروش فرق می کند بنابراین در شرایط فعلی عرضه مشترک تحت یک قیمت واحد به بازارهای مختلف جهانی هیچ کمکی به ما و پتروشیمی های دیگر نمی کند. تنها جایی که گاهی مشترک اوره عرضه می کنیم بازار سنتی هند است که یک توافق میان مدیران بازرگانی شرکت ها وجود دارد و از قبل برای تعیین سهم عرضه خود در  هند توافق می کنند و عرضه با همفکری صورت می‌گیرد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 363
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران