پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 264868 تاریخ : 1395/10/30-14:11:27
,17,
تولید سالانه بیش از 600 هزار تن بذر توسط کشاورزان

قائم مقام وزیر کشاورزی اعلام کرد

تولید سالانه بیش از 600 هزار تن بذر توسط کشاورزان

قائم مقام وزیر کشاورزی در امور مجلس از تولید سالانه بیش از 600 هزار تن بذر توسط کشاورزان کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، خلیل آقایی در جمع مدیران و کارشناسان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان اینکه یکی از مهم ترین شاخصه های این مجتمع تربیت نیروهای ماهر و کار آمد و آموزش نیروهای تازه استخدام است، اضافه کرد: این مجتمع توانسته به عنوان دانشگاه علمی کاربردی نقش موثری در افزایش توان علمی و عملی نیروهای تخصصی بخش کشاورزی و دامداری استان ایفا کند.

قائم مقام وزیر کشاورزی در امور مجلس یادآور شد: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در تمام زمینه‌ها بویژه در تولید انواع بذور محصولات کشاورزی از جمله گندم، ذرت و جو از موفقیت‌های خوبی برخوردار است.

وی با اشاره به موفقیت‌های دولت تدبیر و امید در بخش کشاورزی افزود: این دولت با ایجاد تحول در بخش کشاورزی بسیاری از تنگناهای موجود را رفع کرده و وضعیت فعلی قابل مقایسه با گذشته نیست.

آقایی در خصوص واردات بی رویه و بی برنامه انواع بذور زراعی در گذشته گفت: امروز در تولید بذر به مرحله‌ای از رشد رسیده‌ایم که کشاورزان ما سالانه بیش از 600 هزار تن بذر تولید می‌کنند و مسئولان در تلاش هستند که اندک کاستی را هم که در تولید بذور سبزی و صیفی وجود دارد حل و فصل کنند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر به میزان کافی در کشور انواع کودهای شیمیایی در اختیار کشاورزان قرار دارد، اضافه کرد: زارعان هر میزان کود با کیفیت و استاندارد که نیاز داشته باشند به راحتی از عاملان توزیع تهیه و مصرف می کنند.

وی گفت: در زمان آغاز دولت تدبیر و امید به گونه‌ای بود که اگر کشاورزی قصد خرید کمباین و یا تراکتور داشت در لیست پیش خرید و نوبت طولانی دریافت این ادوات قرار می گرفت، ولی هم اکنون هر کشاورزی که تراکتور و یا کمباین نیاز داشته باشد در کمترین زمان ممکن آن را تحویل گرفته و در عرصه تولید بکار می گیرد.

آقایی همچنین بیان کرد: مهار آب های مرزی در کشور از جمله در پایاب سد خدا آفرین که بیش از 62 هزار هکتار از اراضی دیم را به آبی تبدیل می‌کند، از نمونه های موفق و کارآمد فعالیت دولت تدبیر وامید در عرصه خدمت رسانی کشاوری محسوب می‌شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 296
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران