پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 315760 تاریخ : 1396/11/30-19:27:50
,5,10033,
تولید 500 مگاوات انرژی از طریق نیروگاه های پاک تا پایان امسال

تولید 500 مگاوات انرژی از طریق نیروگاه های پاک تا پایان امسال

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: برای نخستین بار در کشور، تا پایان امسال 500 مگاوات انرژی از طریق نیروگاه های خورشیدی و بادی تولید می شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، همایون حائری اظهار کرد: تا پایان دولت دوازدهم (تا سه سال آینده) چهار هزار مگاوات نیروگاه بادی و خورشیدی در سراسر کشور احداث می شود که هم اکنون در برخی استان ها برنامه ریزی و اجرایی شده و تا حد زیادی به رفع بحران تولید انرژی در کشور کمک می کند. 

وی افزود: با توجه به محدودیت موجود در تولید نیروگاه های برق آبی به دلیل خشکسالی، راهکار های مختلفی در نظر گرفته شده تا بتوانیم خدمات مناسبی را در تابستان به هموطنان ارایه دهیم. 
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی درباره حضور ورود بخش خصوصی به حوزه برق گفت: بخش خصوصی در بیش از 50 درصد نیروگاه های کشور حضور فعال دارد. 
وی در ادامه اظهارکرد: در بحث گرد و غبار اقدامات خوبی از سوی شرکت های برق صورت گرفته ولی باید شرایط را به جایی رساند که تجهیزات شبکه برق بتوان در این فضا استقامت لازم را داشته باشند بنابراین برنامه بلندمدت وزارت نیرو این است که در کنار تعویض عایق ها، استفاده از پست های جی آی اس و بحث زمینی کردن خطوط برق را به منظور تاثیر حداقلی گرد و غبار و دیگر آلاینده ها بر آنها داشته باشیم. 
حائری ادامه داد: برنامه ریزی شده تا پست های جی آی اس در سراسر کشور ساخته شوند تا با زیرزمینی شدن خطوط برق، شبکه برق کشور در برابر تغییر اقلیم و دیگر خطرات احتمالی با حداقل مشکل روبه رو شود. 
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی درخصوص مشکل تامین برق خوزستان و احتمال خاموشی در تابستان آینده نیز گفت: وزارت نیرو از شبکه سراسری به تامین برق خوزستان کمک می کند ولی نه هر میزان و در هر زمانی؛ بنابراین لازم است که تمهیدات جدی تری در این زمینه اندیشیده شود. 
وی با بیان اینکه وزارت نیرو تمام توان خود را گذاشته تا خوزستان دچار مشکل نشود، اظهارکرد: برنامه هایی در خوزستان برای اتکای کمتر به واحدهای برق آبی اندیشیده شده و بر همین اساس امیدواریم واحدهای نیروگاهی حرارتی هرچه زودتر وارد مدار شوند. 
حائری ادامه داد: هم اکنون نیروگاه های حرارتی خوزستان با پیگیری صورت گرفته در وضعیت مناسبی هستند و انتظار می رود که نیروگاه های جدید از ابتدای اردیبهشت ماه وارد مدار شوند. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 265
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران