پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 279721 تاریخ : 1396/02/26-14:07:01
,13,17,
بهبود کیفیت نان در گرو طرح یکسان سازی

بهبود کیفیت نان در گرو طرح یکسان سازی

رئیس اتحادیه نانوایان تهران گفت: با اجرای طرح یکسان سازی نرخ نان ضمن ایجاد فضای رقابتی می‌توان کیفیت تولید این کالا را ارتقا و رضایت مندی شهروندان را افزایش داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت, قاسم زراعتکار در مصاحبه با رادیو اقتصاد بااشاره به اینکه در حال حاضر 95 درصد نان کشور بصورت سنتی تولید می‌شود، افزود: نان به‌عنوان اصلی‌ترین محصول در سبد غذایی خانوار به شمار می‌رود و بهبود کیفیت این کالا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی همچنین با بیان اینکه ایران در تولید گندم به مرحله خودکفایی رسیده است، اظهارداشت: کیفیت پایدار نان مستلزم کیفیت تولید این محصول راهبردی است که بایستی تلاش بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
رئیس اتحادیه نانوایان تهران گفت: کیفیت گندم، یکسان سازی قیمت آرد و رقابت سالم میان واحد‌ها ضمن ارتقا بخشی کیفیت نان در تامین رضایتمندی مردم نیز بسیار نقش آفرین است.
وی افزود: نان از پرمصرف‌ترین غذا‌ها و تامین کننده بخش اعظم کالری و پروتئین مورد نیاز روزانه مردم است و کیفیت نان به عوامل زیادی بستگی دارد که می‌توان به کیفیت مواد اولیه اشاره کرد.
زراعتکار در مصاحبه با رادیو اقتصاد بیان اینکه گندم و آرد از جمله مهمترین مواد اولیه تولید نان به شمار می‌رود، اظهارداشت: کیفیت نامناسب مواد اولیه کیفیت پایدار نان را به چالش می‌کشد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه اجرای طرح یکسان سازی نرخ نان صرفه جویی سالانه یک میلیون و 500 تا دو میلیون تن گندم را به دنبال دارد، گفت: بدون شک با اجرای این طرح ضمن ایجاد فضای رقابتی می‌توان کیفیت تولید نان را ارتقا و در نتیجه رضایتمندی شهروندان را تامین کرد.
رئیس اتحادیه نانوایان تهران با اعلام اینکه در حال حاضر 80 درصد آرد توزیعی در کشور یارانه‌ای و 20 درصد آزاد است، افزود: آرد یارانه‌ای برای نانوایی‌های سنتی و آرد آزاد به نان‌های فانتزی و آزادپز‌ها تعلق دارد.
وی تاکید کرد: اگر مسئله نان در کشور یکسان‌سازی شود و واحدهای نانوایی اختیار انتخاب آرد اولیه خود را داشته باشند می‌توان در فضای رقابتی حرفی از افزایش کیفیت و خلاقیت زد.

زراعتکار در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اتحادیه نانوایان با احداث نانوایی‌های جدید مخالف نیست، یادآورشد: برای احداث نانوایی باید قاعده و ضابطه وجود داشته باشد و براساس نیاز این اقدام صورت گیرد چرا که احداث نانوایی بدون قید و شرط در هر مکانی بدون در نظر گرفتن ظرفیت و نیاز منطقه منجر به تعطیلی واحدهای نانوایی سابق و یا کاهش تعداد کارگران آن‌ها می‌شود.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 261
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران