پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 267653 تاریخ : 1395/12/14-18:06:52
,5,17,
برجام توانایی صدور تجهیزات وانتقال فناوری را فراهم کرد

برجام توانایی صدور تجهیزات وانتقال فناوری را فراهم کرد

وزیر نیرو گفت: توانایی صدور کالا و تجهیزات و فناوری باعث ایجاد یک اقتصاد رقابت پذیر می شود و اگر برجام نبود شاید امیدی به حرکت به سمت این هدف هم نبود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل ازوزارت نیرو(پاون)، حمید چیت چیان در کنفرانس ملی " اقتصاد مقاومتی و  برجام" با اشاره تکیه بر توانمندی داخلی در سال های پس از جنگ تحمیلی تا امروز، گفت: پس از جنگ تحمیلی برنامه ریزی هوشمندانه ای برای خودکفایی صنایع مختلف از جمله صنعت آب و برق انجام شد و این امر باعث شد تا عمده نیازهای کشور با تکیه بر توانمندی داخلی تامین شود. 

 وی افزود: بحث درونزایی یکی از اصول اساسی اقتصاد مقاومتی است اما بایستی توجه داشت که تحقق این اصل بدون کاهش هزینه ها و 

افزایش بهره وری در مصرف انرژی امکانپذیر نخواهد شد.

وی تصریح کرد: کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری تنها با استفاده از تجربیات و دانش روز جهانی در صنعت امکانپذیر است بنابراین ما راهی جز توسعه و گسترش تعاملات جهانی برای تحقق این امر نداریم.

چیت چیان تاکید کرد: مجهز شدن به دانش ساخت توربین های کلاسF که باعث افزایش راندمان نیروگاه ها تا سطح 58 درصد می شود، زمانی قابل تحقق است که این تعملات را گسترش داد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه برجام امکان و فرصت انتقال فناوری و ارتقای بهره وری در کشور را فراهم کرده است.

وی ادامه داد: ما هم اکنون در صنعت آب و برق ظرفیت تولید تجهزات در سطح بالایی داریم اما اگر نتوانیم زمینه صدور این توانایی را به سایر کشورها فراهم کنیم و از طریق آن برای کشور ارز آوری داشته باشیم، بخش زیادی از این توانایی هدر می رود.

وزیر نیرو گفت: توانایی صدور کالا و تجهیزات و تکنولوژی باعث ایجاد یک اقتصاد رقابت پذیر می شود و اگر برجام نبود شاید امیدی به حرکت به سمت این هدف هم نبود.

چیت چیان با اشاره به لزوم جذب سرمایه گذاری در اجرای طرح های آب و فاضلاب، تصریح کرد: در حال حاضر حدود 42 درصد از شهرهای کشور به سیستم فاضلاب مجهز هستند و برای رساندن این عدد به 100 درصد نیازمند میلیاردها دلار سرمایه گذاری هستیم که زمینه داخلی آن فعلا امکانپذیر نیست.

وی ادامه داد: تنها برای ساماندهی طرح های آب و فاضلاب خوزستان نیاز به 10 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری هستیم که تنها با جذب فاینانس یا سرمایه گذاری خارجی امکان اجرای آن ها است.

وی در پایان گفت: چیدن میوه برجام در صنعت آب و برق نیازمند سامان دهی اقتصاد آب و برق، شفافیت در صدور تضامین مالی و ماده 12 قانون رفع موانع تولید است


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 288
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران