پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 399271 تاریخ : 1397/07/25-12:12:14
,10029,10033,
امسال طغیان آنفلوانزای پرندگان نخواهیم داشت

امسال طغیان آنفلوانزای پرندگان نخواهیم داشت

رییس سازمان دامپزشکی کشور پیش بینی کرد: امسال با اقدامات 14 گانه و انجام واکسیناسیون هدفمند مرغ های تخم گذار با طغیان آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشور روبرو نخواهیم شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ دکتر علیرضا رفیعی پور امروز سه شنبه در یک نشست خبری افزود: طی دو ماه اخیر در دو کانون بومی و هشت کانون صنعتی گزارش آنفلوانزا داده شده که اگر اقدامات سال گذشته را انجام نمی دادیم این بیماری با سرعت از مرداد ماه امسال مرغداری ها را آلوده می کرد.

وی گفت: بخشی از اقدامات سازمان دامپزشکی برای جلوگیری از شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در حوزه مرغ های رنگی و بومی، کود مرغی و تعیین تکلیف کارگران مرغداری ها در سال گذشته صورت گرفته است.

رفیعی پور تلاش این سازمان را در حوزه کنترل بحران بیماری آنفلوانزای پرندگان را موفقیت آمیز دانست و اظهار داشت: این اقدامات می تواند الگویی برای سایر حوزه های بهداشت عمومی، بیماری های دامی و حتی سایر دستگاه های کشور باشد.

وی تصریح کرد: در سال 86 با شیوع آنفلوانزا 275 کانون آلوده گزارش شد و این عدد در سال 96 به 874 کانون رسید.

رییس سازمان دامپزشکی کشور از پهلو گرفتن یک کشتی 5 هزار تنی گوشت قرمز در این چهارشنبه در بندرعباس خبر داد و اعلام کرد: به رغم تحریم های آمریکا، سازمان دامپزشکی کشور در راستای تامین گوشت مورد نیاز مردم و با اتخاذ استراتژی جدید، اجازه داده است یک کشتی سردخانه دار 5 هزار تنی گوشت قرمز در برزیل به مقصد ایران بارگیری کند که این چهارشنبه در بندرعباس پهلو خواهد گرفت.

وی افزود: ما همچنین به کشتی هایی که قادر به حمل کانتینر هستند اجازه داده ایم محموله شان را با داشتن مجوز اصلی شان از هر کشور مبدا به هر کشور مقصد مانند ترکیه و امارات منتقل کنند و از آن کشورها به ایران بارگیری مجدد از طریق راه های زمینی، ریلی و دریایی داشته باشند.

 رفیعی پور در ادامه با ارایه گزارشی از عملکرد این سازمان در زمینه کنترل بمیاری های استراتژیک دام و طیور تصریح کرد: با اقدامات و تلاش دامپزشکان و برنامه های این سازمان کانون های بیماری کاهش یافته به طوری که بیماری خطرناک آبله از 419 کانون در سال 92 به 111 کانون در سال 96 رسیده است.

وی افزود: در حوزه تب برفکی گاوی کانون این بیماری از 1150 در سال 92 به 950 مورد در سال 96 و در حوزه گوسفندی از 1878 کانون در سال 94 به 263 کانون در سال گذشته کاهش یافته است.

رفیعی پورادامه داد: طاعون نشخوار کنندگان کوچک نیز از 3043 کانون در سال 92 به 421 کانون در سال گذشته رسیده است که نشان دهنده نتیجه تلاش مجموعه دامپزشکی کشور می باشد.

وی با بیان این که برای کنترل بیماری های استراتژیک در سال 96 بیش از 350 میلیون سرنوبت واکسیناسیون انجام شده است، گفت: یکی از دلایل کاهش کانون های بیماری در کشور در حوزه های دام و طیور، ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بوده است.

رییس سازمان دامپزشکی کشور درباره پیشگیری بیماری تب کنگو و لمپی اسکین خاطر نشان کرد: در سال گذشته 57 میلیون متر مکعب سمپاشی در حوزه دامداری های کشور و 13 میلیون متر مکعب سمپاشی دام انجام شد.

وی در مورد تولید داخلی واکسن و داروهای دام و طیور اظهار داشت: 98 درصد داروهای دام و طیور، 80 درصد داروهای آبزیان، بیش از 95 درصد واکسن های دامی و بیش از 35 درصد واکسن های علیه بیماری های طیور در داخل کشور تولید می شود.

رفیعی پور ارزش اقتصادی داروها و واکسن های دام و طیور تولید داخل را 1500 میلیارد تومان عنوان کرد.

وی با اشاره به افزایش ظرفیت کشتارگاه های طیور کشور نیز گفت: مجموع ظرفیت های کشتارگاه طیور کشور در 10 سال قبل 504 میلیون قطعه بوده و این عدد اکنون به 780 میلیون قطعه افزایش یافته است.

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 295
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران