پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 316877 تاریخ : 1396/12/19-21:08:55
,13,
افرایش قیمت تخم مرغ به 8000 تومان،درب مرغداری

افرایش قیمت تخم مرغ به 8000 تومان،درب مرغداری

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار تهران با بیان اینکه میانگین قیمت تخم مرغ درب مرغداری به 8000 تومان رسیده است،گفت: کنترل آنفلوانزا به همت ما انجام نشد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، ناصر نبی پور با بیان اینکه هم اکنون میانگین قیمت هرکیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری حدود 7800 تا 8000 تومان است، اظهارداشت:قیمت این کالا چند روزی در بازار کاهش یافته بود اما مجددا نرخ آن افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه با مشکل کمبود تخم مرغ در بازار مواجه هستیم، گفت: واردات درحال انجام است اما در میزان آن مقداری اغراق می شود.

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران با بیان اینکه قیمت تخم مرغ در ایام عید کاهش می یابد، افزود: همیشه قیمت این کالا از 20 اسفند به بعد دچار افت می شود.

نبی پور در بخش دیگری از سخنان خود درباره آخرین وضعیت آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشور نیز گفت: بیماری در کشور تقریبا کنترل شده اما کنترل شدن آن به همت ما نبوده بلکه چون مرغداری های زیادی در کشور معدوم شده اند و تراکم جمعیت مرغ ها کاهش یافته، روند بیماری نیز کند شده است، در واقع مرغداری وجود ندارد که درگیر شود.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر نیز برخی استانها هنوز درگیر این بیماری هستند، افزود: استانهای مذکور جزو استانهای پرتولید محسوب نمی شوند.

نبی پور درباره اینکه شیوع بیماری آنفلوانزا در سال جاری چقدر خسارت به صنعت مرغ تخم گذار وارد کرد؟، گفت: امسال حداقل 24 تا 25 میلیون قطعه مرغ از بین رفت ضمن اینکه در سالجاری نسبت به سال قبل، مرغ های معدوم شده سن کمتری داشتند و جوان تر بودند.

وی اضافه کرد: سال گذشته میانگین سن مرغ های معدومی 60 هفته و امسال کمتر از 40 هفته بود؛ با توجه به اینکه تولید این مرغ ها از حدود 21 هفتگی شروع می شود می توان گفت امسال احتمالا میزان خسارت 2 برابر سال گذشته بوده است.

نبی پور درباره اینکه آیا پرداخت خسارت ها به مرغداران در حال انجام است، گفت: بیمه به صورت درصدی مبالغی را به مرغداران پرداخت می کند و این مساله مشکل صندوق بیمه نیست بلکه دولت باید منابع در اختیار آنان قرار بدهد.

وی افزود: وقتی که میزان خسارت مرغدار بالاست و خسارت ها به صورت درصدی پرداخت می شود، عملا چیزی دست تولیدکنندگان را نمی گیرد.

 


مهر



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 348
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران