به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، در این مراسم دامداران دیباجی حدود 16 هزار راس دام ( گوسفند و بز ) خود را در مدت ده روز و به نوبت می دوشند، این تعداد دام به 40 گله 400 راسی می رسد، که به هرگله یک بلوک گفته می شود. به همراه این آئین، دامداران برای برکت در دام های خود گوسفندانی را در همین مکان قربانی ، که نیمی از گوشت قربانی و شیر های دوشیده شده برای کمک به امامزاده و نیم دیگر را بین فقرا تقسیم می کنند. از جمله برنامه های این جشنواره را پیاده روی خانوادگی، مسابقه ورزشهای بومی و محلی ، آیین اجرای آئین شیردوشان می باشد. برگزاری مسابقه عکاسی و مسابقه بازیهای بومی محلی، اجرای موسیقی، برپایی غرفه های محصولات صنایع دستی و سوغات دامغان، برگزاری مسابقه غذاهای محلی، دوشیدن شیر گوسفندان در ایام جشنواره و اهدای شیر بین مردم و به خصوص مستمندان، قربانی کردن گوسفندان، تهیه ماست، دوغ، کره، کشک از دیگر برنامه های جشنواره برشمرد.