پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 305416 تاریخ : 1396/07/11-12:29:36
,4,17,
اتریش، دروازه ورود ایران به غرب

اتریش، دروازه ورود ایران به غرب

اولین میز تخصصی اتریش به همت دفتر اروپا و آمریکا سازمان توسعه تجارت ایران و با استقبال نمایندگان بخش خصوصی و حضور نمایندگان دستگاه‌های دولتی برگزار شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، مدیر کل دفتر اروپا و آمریکا با اشاره به اینکه بخش دولتی به تنهایی نمی‌تواند در تنظیم روابط موفق باشد و در این مسیر می بایست سایر بخش های غیر دولتی نیز مشارکت نمایند، گفت: حجم تجارت ایران و اتریشدر سال 2016 معادل 404 میلیون دلار است و ما به دنبال بهبود تراز تجاری با این کشور هستیم که این امر با همفکری و تجربه بخش خصوصی تحقق خواهد یافت.

بهروز حسن الفت،  با اشاره به نقشه راه همکاری‌های اقتصادی ایران و اتریش که دو سال قبل تدوین و امضا شد افزود: در این سند، کارگروه‌هایی چون انرژی، علوم و تحقیقات، حمل و نقل، گردشگری، فناوری کار و... پیش‌بینی شده بود که با امضای سند نقشه راه در اردیبهشت 95 فعالیت کارگروه‌ها آغاز شد.
در ادامه این نشست، مسئولان کارگروه‌های نقشه راه همکاری‌های اقتصادی ایران و اتریش، خلاصه‌ای از گزارش عملکرد خود را ارائه کردند و نمایندگان بخش خصوصی نیز نظرات و پیشنهادات خود را مطرح نمودند. تاکید بر لزوم انتقال دانش فنی بعنوان اصلی ترین محور مورد نظر بخش خصوصی مطرح گردید. آنها معتقدند خرید تجهیزات صنعتی بدون انتقال دانش فنی موجب کاهش بهره وری  و وابستگی دائمی خواهد بود و می بایست تمهیداتی به همین منظور در نظر گرفت. در ضمن مقرر شد با همفکری اعضای حاضر در جلسه الگویی برای همکاری بخش دولتی و خصوصی در اجرایی نمودن نقشه راه همکاری های فی مابین ایران و اتریش طراحی و به اجرا گذاشته شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 285
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران