پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 280714 تاریخ : 1396/03/29-16:54:21
,16,17,
25 درصد مشترکان آب تهران ، الگوی مصرف را رعایت نمی کنند

25 درصد مشترکان آب تهران ، الگوی مصرف را رعایت نمی کنند

75 درصد مشترکان تهران به طور میانگین ماهانه 18 تا 20 مترمکعب آب و 25 درصد دیگر هم 20 تا 40 مترمکعب آب مصرف می کنند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت،محمد پرورش مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به اینکه 88 درصد مشترکان تهران را مشترکان خانگی و 12 درصد دیگر را غیرخانگی تشکیل می دهند ، افزود : 25 خرداد خروجی آب تصفیه خانه های شهرتهران به بیش از 52 مترمکعب در ثانیه رسید در حالیکه در زمان پیک مصرف سالانه میزان مصرف 37 تا 39 مترمکعب بود.

وی اضافه کرد : روزانه 4 و نیم میلیون متر مکعب آب در استان تهران یا حدود 52 متر مکعب بر ثانیه مصرف می شود که 38 متر مکعب بر ثانیه در شهر تهران و بقیه در شهرستانهای استان است.
پرورش گفت : حد فاصل مصرف در روزهای پیک و معمولی حدود 10 مترمکعب بر ثانیه است که این میزان می تواند مصرف سه تا 4 استان کشور باشد.
وی افزود : در سال های گذشته که میزان بارش نیز مناسب نبود با شورای تامین استان برنامه ریزی می کردیم و انشعاب های مشترکان پرمصرف به طور موقت چند ساعت قطع می شد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اضافه کرد : در تابستان و پیک مصرف این شرکت وظیفه دارد به 13 و نیم میلیون نفر از شهروندان خدمات رسانی کند و حتی اگر هزینه تمام شده آب را به عنوان جریمه ، مشترکان پرمصرف پرداخت کنند مشکل حل نمی شود بنابراین باید عدالت محور کار باشد که البته این نیاز به قانون دارد.
پرورش گفت : روز یکشنبه در دفتر شورای تامین استان مجوزی برای آبفای استان و عواملی که این شرکت معرفی می کند در نظر گرفته شد و کارتی به عنوان حافظان آب صادر می کنند تا با مشترکانی که در سطح شهر مصرف درست را رعایت نکنند و به طور مثال به شستشوی پیاده رو بپردازند ، برخورد شود.
وی تاکید کرد : اگر مردم در مصرف مساعدت و مصارف غیرضروری را به ساعت غیرپیک منتقل کنند ، مشکل خاصی در تامین آب در زمان پیک مصرف تابستان نخواهیم داشت در غیر اینصورت شبکه آب پاسخگو نیست چون ظرفیت تامین در شبانه روز مشخص است و اگر این شرکت حتی منابع مالی لازم را داشته باشد اضافه کردن ظرفیت تولید آب ، اقتصادی نیست.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تاکید بر اینکه ظرفیت تامین خوبی در استان داریم و بارش های امسال نیز مناسب بوده است ، گفت : برای تامین آب در زمان پیک لحظه ای نباید چنین سرمایه گذاری صورت گیرد.
وی درباره مدیریت مصرف آب نیز گفت : این موضوع فقط مربوط به تابستان نیست بلکه فرهنگ مصرف آب باید تغییر کند که شامل اصلاح تاسیسات و نصب تجهیزات هم می شود.
پرورش با اشاره به اینکه در پیک لحظه ای نمی خواهیم شبکه افت فشار داشته باشد ، گفت : حدود 200 تا 250 هزار متر مکعب از نیاز مردم در شبانه روز در زمان پیک ممکن است با افت فشار مواجه شود که رقم بالایی نیست.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران به مصارف خانگی در بخش های مختلف اشاره کرد و گفت : مصارف مشترکان خانگی در آشپزخانه 30 درصد ، سرویس بهداشتی 18 درصد ، استحمام 30 درصد و روشویی 6 درصد است که اگر هر مشترکی حدود 5 درصد صرفه جویی کند مشکل نخواهیم داشت.
وی درباره سرانه مصرف تهران گفت : مصرف آب به ازای هر نفر در هر شبانه روز 250 لیتر است که باید به 190 لیتر برسد.
پرورش با تاکید بر اینکه هنوز در روزهای بهار قرار داریم در حالی که اوج مصرف آب 
تیرماه تا 20 مرداد است ، افزود : پیک مصرف آب در روزهای معمولی سال بستگی به عواملی مانند مناسبت ها و برنامه های تلویزیونی دارد و در تابستان پیک مصرف ساعت 14 تا 15 است.
وی تاکید کرد : علاوه بر مصرف روزانه حدود 3 میلیون متر مکعب آب در مخازن ذخیره می کنیم تا در شرایطی که مصرف بیشتر از حد پیش بینی باشد از آن استفاده شود اما اگر این میزان افزایش مصرف به دو شبانه روز برسد ذخیره کاهش می یابد و شبکه دچار اختلاف خواهد شد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 242
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران