پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 213014 تاریخ : 1395/05/12-18:48:19
,16,17,
تجارت واقعی جایگزین تجارت رانتی می شود

مدیر امور بین الملل کنسرسیوم کسب و کارهای اینترنتی:

تجارت واقعی جایگزین تجارت رانتی می شود

نشست خبری همایش بزرگ راهکارهای بازاریابی نوین و افزایش فروش با حضور سخنرانان دکتر مهدی جبرائیلی نابغه اقتصادی و تجارت بین الملل، دکتر حمیدرضا اسماعیل خو متخصص بازاریابی دیجیتال و مهندس صادق مالکی دبیر کنسرسیوم کسب و کار اینترنتی ایران در پژوهشکده فناوری اطلاعات کلید خورد.

به گزارش خبر نگار پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت, مهدی جبرائیلی در نشست خبری امروز با اشاره به برگزاری همایش راهکارهای بازاریابی نوین و افزایش فروش که 21 مرداد در تهران برگزار می شود اظهار کرد: مطالعه اقتصاد کشورها نشان می دهد برخی از کشورها توانسته اند به اندازه 200 تا 300 سال سایر کشورها با رشد تکنولوژی بهبود وضعیت اقتصادی را بدست آورند.
وی افزود: در سفر اخیر مسئولانی از سازمان تجارت جهانی این خوش بینی وجود داشت که بتوان در زمینه تجارت الکترونیک و بهبود زیرساخت های آن در کشور اقداماتی انجام داد. 

 

 

جبرائیلی با بیان اینکه متاسفانه شرایط تجارت به گونه ای است که از برخی از فرصتهای به وجود آمده استفاده مناسب صورت نمی گیرد اظهار کرد: از 2 سال گذشته با بروز اختلاف میان ترکیه و روسیه فرصت لازم برای انجام صادرات به این کشور فراهم شده است، متاسفانه استفاده لازم صورت نگرفته و کالاهایی به روسیه صادر شده است که از استاندارد لازم برخوردار نیست. به طور مثال به جای صادرات پنیر 650 گرمی تنها 180 گرم ماده پنیر در بسته بندی ها وجود داشته و بسیاری از کالاهای صادراتی دیگر نیز از کیفیت لازم برخوردار نبوده اند.
وی افزود: این شرایط نشان می دهد در بحث توسعه صادرات و بازاریابی نوین باید کالای صادراتی وجود داشته باشد که از کیفیت لازم برخوردار باشد و تحریم اروپا و اختلافاتی که روسیه با ترکیه داشت بهترین زمان برای استفاده از این بازار صادراتی بوده است.
جبرائیلی خاطرنشان کرد: باید با روشهای درست و اصولی و جهانی با صنعت فروش و بازاریابی آشنا شده و واردات و صادرات واقعی جایگزین تجارت رانتی شود.
جبرائیلی عنوان کرد: ورود به تجارت جهانی موجب جهش های اساسی در اقتصاد خواهد شد و باید کیفیت تولیدات نیز به سطح جهانی افزایش یابد در غیر اینصورت بسیاری از تولیدکنندگان فعلی کشور قابلیت رقابت با تولیدکنندگان سایر کشورها را نخواهند داشت و از عرصه رقابت و تولید حذف خواهند شد.
وی در ادامه این نشست با بیان اینکه زیرساخت های تکنولوژی اینترنتی در کشور مساعد و مناسب نیست تصریح کرد: تکنولوژی در اروپا به گونه ای است که موجب برنامه ریزی مناسب در تمامی بخشهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می شود. 
جبرائیلی عنوان کرد: مقاومت مردم در کشورهای جهان سوم برای پیوستن به تکنولوژی زیاد است و این در حالی است که هماهنگی مردم با تکنولوژی در بحث تجارت اینترنتی بسیار حائز اهمیت است.
مدیر امور بین الملل کنسرسیوم کسب و کارهای اینترنتی خاطرنشان کرد: دنیا در حال طی کردن دگردیسی عجیبی در تکنولوژی است و ایران نیز باید در مسیر این دگردیسی با سایر کشورها هماهنگ شود.
وی ادامه داد: تجارت جدید و بازاریابی اینترنتی به گونه ای است که در سالهای آینده تجارت سنتی را با سیل خود خواهد بود و این فرصتی است تا کسب و کارها و تولیدات مطابق با تکنولوژی روز هماهنگ شود.
جبرائیلی عنوان کرد: پس از برجام بیش از 120 هیات تجاری به ایران سفر کرده اند که خروجی چندانی تا کنون نداشته و سیستم تجاری و اقتصادی کشور نیازمند رسیدن به سطحی از هوشمندی و ایجاد ساختار برای تجارت بین الملل است.
در ادامه این نشست حمیدرضا اسماعیل خو متخصص بازاریابی دیجیتال اظهار کرد: با تکنولوژی و پهنای باند کنونی 80 درصد فرایند های روزمره جمعیت قابلیت تبدیل به عادت های مناسب را دارد.
وی افزود: 80 درصد هزینه ها و فشارهایی که به محیط زیست در جوامع شهری تحمیل می شود با استفاده از تکنولوژی قابل حل و بهبود است.

 

اسماعیل خو با بیان اینکه فرایند الکترونیکی شدن در حال گسترش به فعالیتهایی است که در گذشته تصور آن غیرممکن بوده است تصریح کرد: تهران شهری آلوده و پرترافیک است که تجارت الکترونیک به عنوان یک استراتژی نه یک ابزار لوکس به بهبود شرایط آن کمک خواهد کرد.

 


متخصص بازاریابی دیجیتال عنوان کرد: در گوگل ترند کلماتی مانند بازاریابی الکترونیکی تثبیت شده است و نشان می دهد امروزه واژه های تجارت الکترونیکی مورد استفاده بسیار قرار می گیرد.
اسماعیل خو با اشاره به اینکه 17 هزار فروشگاه الکترونیکی در کشور ایجاد شده است تصریح کرد: این امر ضرورت توجه به بحث بازاریابی دیجیتال را پررنگ می کند.
وی در بخش دیگری از این نشست با بیان اینکه زیرساختهای تجارت الکترونیک و بازاریابی نوین هم حقوقی و هم اینترنتی و هم امنیتی است تصریح کرد: در مسائل امنیتی نیز یکی از مهمترین زیرساخت ها موضوعات فرهنگی است و وقتی شرکت ها تفاوت http و https را درک نکنند ایجاد زیرساخت امنیتی نمی تواند به بهبود امنیت کمک کند.

مدیر امور بین الملل کنسرسیوم کسب و کارهای اینترنتی گفت: باید با روشهای درست و اصولی و جهانی با صنعت فروش و بازاریابی اشنا شده و واردات و صادرات واقعی جایگزین تجارت رانتی شود.

محمد صادق مالکی، دبیر کنسرسیوم کسب وکار اینترنتی گفت: ما اعتقاد داریم کلید موفقیت در اقتصاد مقاومتی و توسعه کشور، برای تمام سازمان‌ها و شرکت‌ها بازاریابی و فروش است و هدف اصلی این همایش آشنایی مدیران با شیوه‌ها و تکنیک‌های نوین و جهانی افزایش فروش، توسعه سهم بازار، ارتقای سطح مهارتی آن‌ها وکمک به اقتصاد مقاومتی کشور است.

 دبیرکنسرسیوم کسب وکار اینترنتی از برپایی نمایشگاهی همزمان با همایش خبر داد و افزود: همزمان با برگزاری همایش بازاریابی و راه‌هکارهای بازاریابی نوین و فروش، نمایشگاه و کارگاه‌های جانبی برنامه‌ریزی شده و همچنین برنامه تلویزیونی کلید و اصحاب رسانه نیز این همایش را پوشش می‌دهد.

مالکی با اشاره به حضور شرکت‌ها و سخنرانی صاحبنظران در این همایش اظهارکرد: کارشناسانی مانند مایکل لندر (فعال عرصه اقتصادی)، شهرام جزایری (نخبه و تحلیل گر اقتصادی)، خانم آیت حسینی (مشاور بازآفرینی کسب و کارهای فناورانه و نوآورانه)، دکتر مهدی جبراییلی (دبیرکل خاورمیانه جامعه مدیران و کارآفرینان حرفه ای اتحادیه اروپا و آسیا)، دکتر حمیدرضا اسماعیل‌خو (متخصص بازاریابی دیجیتال)، حسین طاهری (مدیر هلدینگ 128 و مشاور و مدرس بازاریابی و برندینگ اینترنتی) از سخنرانان همایش راهکارهای بازاریابی نوین هستند. همچنین اغلب بانک‌ها، شرکت‌های مخابراتی، اینترنتی، خدماتی و شرکت‌های تولیدکننده موادغذایی و پوشاک و صاحبان کسب و کارهای نوآورانه و نوپا از مخاطبان اصلی ما هستند.

 

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به http://conf.e-act.ir مراجعه کنند.

 

 

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 289
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران